....

"ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ" ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΑΛΟΥΜ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ EUROVISION-BINTEO

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Κώστας Τσουρός σχολίασε με τους συνεργάτες του στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» τα… απανωτά λάθη των δύο ηθοποιών του Ζερόμ Καλούτα και του Θανάση Αλευρά

«Η αλήθεια είναι πως στη μεγαλύτερη διάρκεια της βραδιάς , ενώ μιλούσαν οι παρουσιάστριες, δεν υπήρχε καμία μετάφραση. Δηλαδή αν δεν ήξερες αγγλικά, δεν μπορούσες να καταλάβεις τι γινόταν στον τελικό της Eurovision. Είτε έβλεπες BBC είτε έβλεπες ΕΡΤ ήταν το ίδιο πράγμα. Από την άλλη, εντάξει, τα λάθη τα είδαμε, τα ακούσαμε, είπαμε και χθες την άποψη μας».

«Εγώ θεωρώ ότι είναι προσβλητική η προχειρότητα με την οποία πήγαν τα παιδιά εκεί. Ο Ζερόμ προσπαθούσε κάποιες στιγμές να σώσει αυτά που λέγονταν από τον Θανάση και έκανε προσπάθεια, απλά κι αυτός δεν έχει την εμπειρία για να τα σώσει ακριβώς. Αυτό φάνηκε κατά τη διάρκεια της βραδιάς και όταν είπαν για την πριγκίπισσα… όταν πας όμως παρουσιαστής στη Eurovision, υπάρχει σκαλέτα συγκεκριμένη. Το πιο οργανωμένο πράγμα που υπάρχει στον κόσμο είναι η Eurovision και οι πιο ανοργάνωτοι παρουσιαστές που υπάρχουν στον κόσμο ήταν οι Έλληνες», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

«Ειδικά όταν πηγαίνεις για πρώτη φορά και νιώθεις ότι δεν είσαι ικανός και δεν έχεις τις γνώσεις για να το κάνεις, πρέπει να διαβάσεις ακόμα περισσότερο ώστε να ενημερωθείς», πρόσθεσε ο Κώστας Τσουρός.

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments