....

ΆΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ – ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Μόλις πέντε μέρες χωρίζουν τους τηλεθεατές από την επιστροφή της αγαπημένης τους σειράς «Άγριες Μέλισσες». Τα νέα επεισόδια των Άγριων Μελισσών θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου στις 22:15 όπως αναφέρεται και στο καθηλωτικό trailer. Όμως, η πρεμιέρα των Άγριων Μελισσών «κρύβει» μια μικρή ανατροπή που αφορά στις μέρες προβολής της σειράς.

Συγκεκριμένα, τις επόμενες δυο εβδομάδες, οι «Άγριες Μέλισσες» δεν θα προβάλλονται από Δευτέρα έως και Πέμπτη αλλά θα προβάλλονται δυο επεισόδια την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Αυτό σημαίνει, πως τα νέα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών» για τις επόμενες δυο εβδομάδες θα προβληθούν στις 10, 11 και 17, 18 Ιανουαρίου.

 

Γιατί συνέβη αυτή η αλλαγή


Άγριες Μέλισσες

Η αλλαγή αυτή στον προγραμματισμό του Ant1 συνέβη εξαιτίας της νέας σειράς 42ο C η οποία θα ξεκινήσει να προβάλλεται την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου στις 22:15. Το ερωτικό – ψυχολογικό θρίλερ είναι μια μίνι σειρά υψηλών προδιαγραφών και αναμένεται να ανεβάσει τη θερμοκρασία την Τετάρτη 12/1, την Πέμπτη 13/1, την Τετάρτη 19/1 και την Πέμπτη 20/1, στις 22:15, στον Ant1.


Μετά το τέλος της σειράς 42οC, οι Άγριες Μέλισσες θα επιστρέψουν στις κανονικές τους… πτήσεις και αυτό αναμένεται να γίνει από τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022.

42ο C: Η υπόθεση της σειράς


Ένα έγκλημα συντελείται κάτω από τον ελληνικό ήλιο. Μία οικογένεια και ολόκληρη η τοπική κοινωνία της Κέρκυρας κλονίζονται από τον απροσδόκητο θάνατο μιας έφηβης κοπέλας. Η ημέρα του θανάτου της είναι η ημέρα επιστροφής της αδελφής της, Λένας (Ναταλία Swift), η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με το τραγικό συμβάν και μια τραγική σύμπτωση: η αδελφή της βρίσκεται νεκρή στην ίδια τοποθεσία που είχε εντοπιστεί η σωρός της μητέρας της, έξι χρόνια πριν. Τυχαίο γεγονός ή προμελετημένη πράξη; Στην προσπάθειά της να ανακαλύψει τους υπεύθυνους, η Λένα θα βρει ένα σύμμαχο στο πρόσωπο του εφηβικού της έρωτα, του Νίκου (Κώστας Νικούλι), ενώ θα έρθει αντιμέτωπη με την οικογένειά της, με μυστικά και μνήμες να επιστρέφουν για να την στοιχειώσουν.  


Ο Χρήστος Λούλης, στον ρόλο του αστυνομικού, προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια σε μια ιστορία θανάτου, όπου τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Η Κατερίνα Λέχου και η Έμιλυ Κολιανδρή, στους ρόλους των θείων της Λένας, προσπαθούν να έχουν πάντα τον έλεγχο της οικογένειας. Ο Theo Alexander, o θείος της, κρύβει καλά ένα σκοτεινό μυστικό, ενώ και ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, που υποδύεται τον πατριό της Λένας, ανακαλύπτει το βάθος της υποκρισίας μιας οικογένειας που νόμιζε ότι γνώριζε…


Τη σκηνοθεσία «υπογράφει» ο βραβευμένος Γιώργος Παπαβασιλείου (Slave, Der Bergdoktor, The storm tide, Special Unit) και το σενάριο οι Σέργιος Κωνσταντινίδης και Κάλλια Παπαδάκη. Η πρωτότυπη μουσική επένδυση είναι του Σταύρου Μαρκόνη (Buma Award [Winner] (2019) για τη σειρά «Ik Weet Wie Je Bent»), ενώ η εκτέλεση παραγωγής της εταιρείας Tanweer Productions.


Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς «42°C» ενσαρκώνουν ο Χρήστος Λούλης (Βραβείο Χορν, Βραβείο Β΄ ανδρικού ρόλου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης), η Κατερίνα Λέχου, η Έμιλυ Κολιανδρή, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης (Κρατικό Βραβείο Ερμηνείας Α’ Ανδρικού Ρόλου – Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης), ο Theo Alexander (True Blood, Digger) και η Μπέτυ Αποστόλου. Το καστ πλαισιώνει μία ομάδα νέων και ανερχόμενων ηθοποιών, όπως η Ναταλία Swift, ο Κώστας Νικούλι (βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Ηθοποιού για την ταινία «Ξενία» του Πάνου Κούτρα), ο Μιχαήλ Ταμπακάκης (υποψήφιος βραβείου Χορν), ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου («Η απόσταση ανάμεσα στον ουρανό κι εμάς»), η Μαριέλλη Μανουδάκη, η Σεμίραμις Αμπατζόγλου, η Στεφανία Σωτηροπούλου και η Μαρία-Θαλασσινή Μποσταντζόγλου.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments