....

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – SPOILER: ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΟΣΩ

Νέες συνταρακτικές ιστορίες πρόκειται να διαδραματιστούν στα καινούρια επεισόδια της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ που θα προβληθούν το νέο έτος.

Οι περιπέτειες των ηρώων του Διαφανίου δεν δείχνουν να έχουν τελειωμό. Κι όσο κι αν η Δρόσω νόμιζε πως επιστρέφοντας στο χωριό της κι αφήνοντας πίσω τη ζωή στην Τρούμπα, όλα θα ήταν καλύτερα, ανακαλύπτει μέρα με τη μέρα πως οι στεναχώριες την ακολουθούν όπου κι να βρίσκεται.

 

Ο Κωνσταντής της εξομολογείται τον έρωτά του, εκείνη δείχνει να τρέφει τα ίδια αισθήματα για εκείνον, αλλά δεν έχουν λογαριάσει τον απρόσμενο επισκέπτη του χωριού. Ο Τάκης κάνει την εμφάνισή του στο Διαφάνι κι όλα ανατρέπονται. Με τον τρόπο του καταφέρνει να κάνει γνωστό σε όλους τους κατοίκους πως υπήρξε αρραβωνιαστικός της Δρόσως.

Από την άλλη, ζητά από τη μικρή Σταμίρη να πάρει το παιδί της από την Ασημίνα και να φύγουν οι τρεις τους για άλλη πόλη, ξεκινώντας μια νέα ζωή.

 

Κι ενώ η Δρόσω γίνεται έξαλλη μαζί του, ο Κωνσταντής προσπαθεί να κερδίσει έδαφος, ενώ ταυτόχρονα συνειδητοποιεί πως ο Τάκης δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Οι δυο άνδρες, ο καθένας με τον τρόπο του, θα παλέψουν για την καρδιά της νεαρής κοπέλας, η οποία βλέπει πως όποιον κι αν διαλέξει η σχέση τους θα οδηγηθεί σε αδιέξοδο…

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΝΟΜΙΚΟΥ

Πηγή: asist.gr

Σχόλια - Facebook Comments