....

ΆΓΡΙΟΣ ΚΑΒΓΑΣ ΆΔΩΝΙ - ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ... ΒΙΒΛΙΑ

Έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη

και του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη πυροδότησε μια φράση του τελευταίου προς τα κυβερνητικά έδρανα για το πολυνομοσχέδιο.

«Φέρατε εδώ ένα τούβλο 800 σελίδων σαν τα βιβλία που πουλούσε ο κ. Γεωργιάδης με τις ντάνες» είπε ο κ. Παπαδημούλης επισπεύδοντας την ομιλία του υπουργού Υγείας για να του απαντήσει ότι ο ίδιος πουλάει βιβλία γιατί δεν έχει ενάμισυ εκατομμύριο ευρώ καταθέσεις στην τράπεζα όπως εκείνος.

«Να τα χαίρεστε. Αλλά μιλώντας με μαρξιστικούς όρους, εσείς είστε εδώ ο εκπρόσωπος των μεγαλοκεφαλαιούχων» είπε προς τον κ. Παπαδημούλη.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με την σειρά του κατηγόρησε τον κ. Γεωργιάδη για «την συνήθειά του σε προσωπικές επιθέσεις και «ανοίκειους υπαινιγμούς» και πρόσθεσε:

«Δεν απαντώ σε αυτά. Σημειώνω όμως πως είναι το πρόσωπο που διατυμπανίζει πως σιχαίνεται τους Αριστερούς και τους κομμουνιστές. Τέτοιες επιθέσεις από αυτά τα άτομα για μένα είναι τίτλος τιμής».

«Ο κ. Παπαδημούλης είχε μια εξαιρετική έμπνευση να μου επιτεθεί επειδή μου αρέσει η ελευθερία και όχι ο ολοκληρωτισμός και ο κομμουνισμός. Εκείνος μίλησε για τα βιβλία μου. Και του απαντώ ότι εγώ έχω στην τράπεζα 30.000 ευρώ. Πολύ θα ήθελα να έχω το δικό του ενάμισυ εκατομμύριο. Αλλά εργάζομαι από μικρός και δεν αξιώθηκα να έχω τόσα χρήματα» ανταπάντησε ο υπουργός Υγείας και απευθυνόμενος προς τον κ. Παπαδημούλη είπε:

«Την επόμενη φορά να είστε πιο προσεκτικός. Γιατί εσείς εκπροσωπείτε εδώ τους μεγαλοκεφαλαιούχους, μιλώντας με μαρξιστικούς όρους».

www.nooz.gr

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments