....

ΑΧΟΡΤΑΓΗ ΓΙΑΤΡΙΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ – ΆΦΩΝΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Νεαρή γιατρός που πήγε να κάνει το αγροτικό της στα Τρίκαλα και κατέληξε στην αγκαλιά νεαρού νοσηλευτή έγινε η αιτία να εισβάλει η αστυνομία στο νοσοκομείο που εργαζόντουσαν.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, οι κραυγές ηδονής της ειδικευόμενης γιατρού και ενός νοσηλευτή, που επιδίδονταν σε θυελλώδεις ερωτικές περιπτύξεις δίπλα στον χώρο που νοσηλεύονται οι κρατούμενοι ασθενείς, ακούστηκαν σε όλο το νοσοκομείο.

Το παράνομο ζευγάρι έκανε τόση φασαρία που κάποιοι πίστεψαν ότι γινόταν απόδραση από τον θάλαμο που βρίσκονταν οι κρατούμενοι με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί και η αστυνομία.

Συμφωνα με τον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Ζυγός» το «καυτό» περιστατικό εκτυλίχθηκε στον τέταρτο όροφο του νοσοκομείου.

Όπως τονίστηκε η «καυτή» ειδικευόμενη και ο νοσηλευτής εραστής της επέλεξαν ένα δωμάτιο δίπλα από τους κρατούμενους ασθενείς, ενώ οι αυτήκοοι μάρτυρες του περιστατικού είπαν ότι οι φωνές τους ακούγονταν σε όλον τον όροφο, από το προσωπικό αλλά και τους επισκέπτες.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο νοσοκομείο άμεσα και όταν άνοιξαν την πόρτα του δωματίου στον τέταρτο όροφο έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Πηγή: espresso

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments