....

ΑΙΟΛΙΚΗ ΒΕΡΜΙΟΥ Α.Ε.: ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ [ΒΙΝΤΕΟ]

Φώτης Ζυγούρης , εκπρόσωπος της Αιολικής Βερμίου Α.Ε.: Θα το ξεκινήσουμε το έργο με την παλιά απόφαση περιβαλλοντικών όρων

Παναγιώτης Πλακεντάς : Η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Εορδαίας για την γνωμοδότηση του έργου είναι αρνητική

Η Μ.Π.Ε για την τροποποίηση της με απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ) του έργου: «Αιολικός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας Συνολικής Εγκατεστημένης Ισχύος 315 MW στο όρος Βέρμιο, Δήμων Βέροιας & Νάουσας και Δήμου Εορδαίας» συζητήθηκε στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Δευτέρας . Το θέμα θα αναλυθεί εκτενώς στο έκτακτο περιφερειακό συμβούλιο για τις ΑΠΕ.

Ο κ. Φώτης Ζυγούρης ως τοπικός εκπρόσωπος της Αιολική Βερμίου Α.Ε. μίλησε για ασφυκτικές ημερομηνίες του έργου λέγοντας ότι δεν είναι καινούριο το έργο, έχει πάρει έγκριση περιφερειακού συμβουλίου και απόφασή περιβαλλοντικών όρων από το 2014 , ήδη θα έπρεπε να έχει τη γνωμοδότηση. «Θα το ξεκινήσουμε το έργο με την παλιά απόφαση περιβαλλοντικών» τόνισε με τη νέα πρόταση να έρχεται να βελτιώσει την υφιστάμενη .Η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Εορδαίας για την γνωμοδότηση του έργου είναι αρνητική , τόνισε ο δήμαρχος Εορδαίας κ. Παναγιώτης Πλακεντάς .

Ιωάννα Παπαδημητρίου

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments