....

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ

Λίγες μέρες πριν τις εθνικές εκλογές γινόμαστε δέκτες μηνυμάτων αλληλεγγύης από «αδελφά» πράσινα κόμματα στην Ευρώπη μα και αλλού.

Σημειώνουμε ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι είναι το μόνο κόμμα της Ελλάδας, το οποίο είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος, της πράσινης πολιτικής οικογένειας.

Μετά από συνεδρία του, το γαλλικό πράσινο κόμμα "Ευρώπη Οικολογία Οι Πράσινοι" (EELV) χαιρετίζει τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ. Αναμένεται πολυμελής αντιπροσωπεία Γάλλων Πράσινων και Αριστερών στην Ελλάδα για στήριξη της εκλογικής εκστρατείας των οικολόγων υποψηφίων στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

To μέλος των Φλαμανδών οικολόγων Ecolo και συμπατριώτης μας, Χρήστος Δουλκερίδης, πρώην υπουργός στην τοπική κυβέρνηση των Βρυξελλών, περιοδεύει ήδη σε όλη την Ελλάδα και στηρίζει προεκλογικά τους οικολόγους υποψηφίους στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα εκπρόσωπος των Σέρβων οικολόγων βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για στήριξη της εκεί καμπάνιας μας.

Τέλος μήνυμα συμπαράστασης στον προεκλογικό αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ και των οικολόγων υποψηφίων στα ψηφοδέλτιά του,  απέστειλε το κόμμα των Πράσινων της μακρινής Αυστραλίας.

Το αίτημα για πολιτική αλλαγή και τερματισμό της λιτότητας δυναμώνει. Η συνεργασία της Αριστεράς και της Πολιτικής Οικολογίας αποτελεί ίσως το τελευταίο ανάχωμα στο νεοφιλελευθερισμό. Η κρίσιμη μάχη της ερχόμενης Κυριακής μπορεί και θα είναι νικηφόρα!

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments