....

ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ

 

 

Το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών υποδέχθηκε τους σπουδαστές του προκειμένου να συνεχιστεί και να περατωθεί η εκπαιδευτική διαδικασία για το ακαδημαϊκό έτος 2019-20.

Το πρώτο στάδιο υποδοχής πραγματοποιήθηκε την 18η Μαϊου καθώς, σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση, ξεκίνησαν τα μαθήματα για σπουδαστές ηλικίας 11 ετών και άνω. Από τη Δευτέρα 1/6 επιτράπηκε η φοίτηση για όλους τους σπουδαστές, ανεξαρτήτως ηλικίας, εκτός των τμημάτων πνευστών και βυζαντινής μουσικής.

Στους χώρους του τηρούνται όλοι οι υγειονομικοί κανόνες και έχουν διενεργηθεί οι κατάλληλες τροποποιήσεις στον προγραμματισμό μαθημάτων.

Το ωδείο μας, ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις των εποχών και επιδεικνύοντας υπευθυνότητα σχετικά με τη χρήση νέων τεχνολογιών, εφαρμόζει την ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση με την  πλατφόρμα e-class. Η ασύγχρονη εκπαίδευση  λειτουργεί συμπληρωματικά με την δια ζώσης.

Σε ότι αφορά στη σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση, η οποία εφαρμόζεται μόνο σε συνθήκες εκτάκτων αναγκών, υλοποιείται με τις πλέον εγκεκριμένες προδιαγραφές και πάντα στο πλαίσιο που έχει καθοριστεί από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών, το οποίο στην μακρόχρονη ιστορία του αποτέλεσε στυλοβάτη της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης του τόπου μας, προχωρά με τη στήριξη του Δήμου Πέλλας και της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., στους απαραίτητους μετασχηματισμούς ώστε να συνεχίσει την παροχή της με μοναδικό κριτήριο την ποιότητα σπουδών.


 

Σχόλια - Facebook Comments