....

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΠΟΙΟΣ ΣΤ' ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ

Ή να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Ή να λάβει την παραίτηση του κ. Πέτσα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαστάσεις παίρνει η αντιπαράθεση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και τους αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Στ. Πέτσα.

Μετά την κατάθεση στα πρακτικά της Βουλής από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ  Δημήτρη Τζανακόπουλου των σχετικών βίντεο και των απομαγνητοφωνήσεων με τις δηλώσεις του κ. Πέτσα, ο Αλέξης Τσίπρας έγραψε στο Facebook: 

 «Ο κ. Μητσοτάκης με αποκάλεσε ψεύτη μέσα στο Κοινοβούλιο και ισχυρίστηκε πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ούτε συμψήφισε το προσφυγικό με τις τουρκικές προκλήσεις σε Αιγαίο και Κυπριακή ΑΟΖ, ούτε είπε ποτέ πως αυξάνοντας τις περιπολίες αυξάνεται και η πιθανότητα ναυαγίων, όπως το τραγικό περιστατικό στην Κω.

Ο κ. Μητσοτάκης λοιπόν, αφού παρακολουθήσει το βίντεο με τις δηλώσεις του εκπροσώπου του, όπως του υποσχέθηκα, έχει δύο επιλογές:

Ή να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.
Ή να λάβει την παραίτηση του κ. Πέτσα.

Αν δεν κάνει τίποτα από τα δύο, θα είναι πλέον ολοφάνερο ποιος στ' αλήθεια είναι ο ψεύτης, με περικεφαλαία μάλιστα...»

 

Για διαστρέβλωση των δηλώσεων του και άλμα λογικής από τον κ. Τσίπρα σχετικά με τις περιπολίες του λιμενικού και συμβάντα με τους μετανάστες έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Ο κ. Πέτσας τόνισε ότι ο κ. Τσίπρας διαστρεβλώνει τις δηλώσεις του για να τεκμηριώσει συμψηφισμούς με την Τουρκία στα εθνικά θέματα και μείωση των ροών.

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments