....

ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΨΕ 25ΧΡΟΝΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΛΛΩΝ 4 ΑΤΟΜΩΝ [ΒΙΝΤΕΟ]

Τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια ενός 40χρονου αλλοδαπού, κατήγγειλε πως βίωσε μια 25χρονη στη Νέα Σμύρνη, την οποία ο δράστης φέρεται να βίασε, να κούρεψε και να λήστεψε παρουσία μάλιστα άλλων τεσσάρων ατόμων.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, η 25χρονη κατήγγειλε στο τμήμα ασφαλείας της Νέας Σμύρνης ότι 0 40χρονος που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για διακίνηση ναρκωτικών την κάλεσε σπίτι του, την ακινητοποίησε, της έδεσε τα χέρια με πλαστικές χειροπέδες και παρουσία των τεσσάρων ατόμων τη βίασε.

 

Στη συνέχεια σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού, ο κακοποιός την εξανάγκασε να κάνει μπάνιο και αφού την απείλησε με μπαστούνι του μπέιζμπολ και πιστόλι της ξύρισε μέρος του τριχωτού της κεφαλής. Ο 40χρονος δεν έμεινε μόνο εκεί, καθώς η νεαρή κατήγγειλε επίσης ότι της έκλεψε το κινητό τηλέφωνο και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Χειροπέδες στον 40χρονο

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι άνδρες της ασφάλειας της Νέας Σμύρνης με την συνδρομή της ΟΠΚΕ και της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν τον δράστη που ήταν στο σπίτι του, εισέβαλαν σε αυτό και του πέρασαν χειροπέδες.

Όπως μετέδωσε ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ, ο 40χρονος ήταν στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ και είχε τεθεί υπό παρακολούθηση καθώς υπήρχαν πληροφορίες πως διακινούσε ναρκωτικές ουσίες. Μάλιστα, στο παρελθόν είχε απελαθεί από τη χώρα και του είχε απαγορευτεί η είσοδος για 10 χρόνια.

Στο σπίτι του 40χρονου ήταν επίσης και μια άλλη γυναίκα η οποία σύμφωνα με το θύμα ήταν παρούσα στο βιασμό της 25χρονης και ακόμη ένα άτομο. Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει και το βιντεοσκοπικό υλικό από κάμερα κλειστού κυκλώματος που έχει εγκατεστημένες στο σπίτι του το θύμα.

2021-04-18-175140

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments