....

ΑΛΜΩΠΙΑ ΚΤΗΜΑ "ΖΗΝ ΗΔΕΩΣ" : ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΡΑΣΙ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ [ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ]

<--break->

Στο όμορφο Λουτράκι Αλμωπίας παρευρεθήκαμε  στο Κτήμα Οινοποιείο "ΖΗΝ ΗΔΕΩΣ"  όπου παραχωρήθηκε συνέντευξη για την φιλοξενία  στον χώρο του οινοποιείου έκθεσης εικαστικών που θα ξεκινήσει από τις 15 Οκτωβρίου 2022 και θα διαρκέσει έως τις 15 Ιανουαρίου 2023.

Στην έκθεση μέσα στο κτήμα θα εκτεθούν εικαστικά έργα από Έλληνες Σέρβους Λιθουανούς αλλά και  καλλιτεχνών από άλλες χώρες..  

Μια πρωτοβουλία  και διοργάνωση με την επιμέλεια  του Οινοποιείου Κ.Γάτσου - Α, Παπαπέτρου  με τα φημισμένα κρασιά σε όλο τον κόσμο.

Μετά την συνέντευξη ακολούθησε ξενάγηση στους όμορφους χώρους του Οινοποιείου.

Τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022 στις 7 το απόγευμα.

 

image0

Το οινοποιείο ΖΗΝ ΗΔΕΩΣ  καλλιεργεί τα αμπέλια σπουδάζοντας την τέχνη και την σοφία της φύσης.
Οδηγός τους είναι  ο τόπος  με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.
Ισορροπεί την ευχαρίστηση και την απλότητα και μοιράζονται  τον καρπό
της δημιουργίας.

Στόχος τους από την ίδρυση του οινοποιείου  είναι η παραγωγή οίνων υψηλής ποιότητας και η ευχαρίστηση των ανθρώπων που τους  γνωρίζουν. Εργάζονται καθημερινά αυξάνοντας συνεχώς την εμπειρία τους στην καλλιέργεια της αμπέλου και την οινοποίηση. Σήμερα καλλιεργούν  αμπελώνα 100 περίπου στρεμμάτων που συνεχώς ωριμάζει και πληθαίνει, δημιουργώντας μια υπέροχη σειρά νέων κρασιών που ανυπομονούν να δοκιμάσει το κοινό. 

 Το ZΗΝ ΗΔΕΩΣ, εκτός από το νέο όνομα, αποτελεί τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται  την δημιουργία και την απόλαυση, την αλληλεπίδραση με τη φύση και τη ζωή. 

Το Κτήμα ΖΗΝ ΗΔΕΩΣ βρίσκεται 110 χλμ. βοριοδυτικά της Θεσσαλονίκης, στο χωριό Λουτράκι του δήμου Αλμωπίας, μία ανάσα από τα ιαματικά λουτρά Πόζαρ.

Ωράριο Λειτουργίας

Μπορείτε να επισκεφτείτε το οινοποιείο μας καθημερινά στο Λουτράκι Aλμωπίας

Δευτέρα έως Σάββατο 10:30-16:30 

Επικοινωνία
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments