....

AΜΟΙΒΑΙΑ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ-ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗ ΑΓΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΑΚΚΕΛ ΑΠΟ ΤΟΝ LAVROV

 

 

 

Για την Επόμενη Ημέρα από τον κορονοϊό COVID-19

 

 

            Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας απέστειλε την παρακάτω επιστολή στον Υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας κ. Sergei Lavrov, για αμοιβαία άρση των κυρώσεων-εμπάργκο και για την δημιουργία Κοινής Αγοράς τροφίμων και ιατρικών προϊόντων για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κρίσης του κορονοϊού «Την Επόμενη Ημέρα»:

 

«Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) εργάζεται ενεργά μέσα στο σημερινό κρίσιμο περιβάλλον λόγω της απειλής από τον κορονοϊό (ιατρικής ή ακόμα και πολιτικής και στρατηγικής απειλής), για να ανιχνεύσει τι συνέβη και γιατί και να δημοσιοποιήσει λύσεις για το τι μπορούμε να κάνουμε «την επόμενη ημέρα».

Τα ιατρικά προϊόντα και προϊόντα τροφίμων είναι η απαραίτητη βάση ύπαρξης για όλες τις κοινωνίες. Δημιουργήσαμε το ΑΚΚΕΛ με βασικό στόχο τη διασφάλιση της επισιτιστικής ασφάλειας για την κοινωνία μας. Η σημερινή κρίση θα δημιουργήσει ακόμα χειρότερες ελλείψεις και προβλήματα τροφίμων. Ως εκ τούτου, σας παροτρύνουμε να αναλάβετε την πρωτοβουλία και να προωθήσετε επειγόντως την αμοιβαία άρση των κυρώσεων-εμπάργκο μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας, προκειμένου να αποκτήσουμε ένα είδος κοινής αγοράς τροφίμων και ιατρικών αγαθών για να προστατέψουμε τους ανθρώπους μας από την απειλή έλλειψης τροφίμων και ιατρικών προϊόντων.

Βεβαίως, παραμένουμε σε αναμονή για οποιεσδήποτε πρόσθετες λεπτομέρειες και διευκρινίσεις, ελπίζοντας ότι η απάντησή σας θα είναι θετική και θα φέρετε αυτό το θέμα ενώπιον των αρχών της Ελλάδας».

 


 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments