....

ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ (PHOTOS)

Μία νέα θεωρία συνωμοσίας που έχει πυροδοτήσει συζητήσεις στις ΗΠΑ, είναι ο ισχυρισμός ότι εντοπίστηκε αντίγραφο των Πυραμίδων της Αιγύπτου

στον Άρη.

Επικαλούμενοι το «σχεδόν τέλειο σχεδιασμό και το σχήμα» οι συνομωσιολόγοι υποστηρίζουν ότι η «πυραμίδα» είναι απόδειξη ότι ένας αρχαίος πολιτισμός ζούσε κάποτε στον κόκκινο πλανήτη.

Ενώ η πυραμίδα πιστεύεται ότι έχει το μέγεθος ενός αυτοκινήτου, οι αυτοαποκαλούμενοι «κυνηγοί εξωγήινων» λένε ότι μπορεί να είναι απλώς η κορυφή μίας πολύ μεγαλύτερης δομής θαμμένης κάτω από την επιφάνεια του Αρη.Image and video hosting by TinyPic

Η νέα συνωμοσία ξεκίνησε από ένα βίντεο του Paranormal Crucible που χρησιμοποιώντας βίντεο της NASA δείχνει αυτό που φαίνεται να είναι πυραμίδα ανάμεσα στα πετρώματα. Μάλιστα υποστηρίζουν ότι η NASA με το Curiosity επίτηδες δεν έκανε ζουμ και δεν τράβηξε φωτογραφίες της πυραμίδας, αποκρύπτοντας το γεγονός.

Βέβαια τα σχόλια στο βίντεο παραθέτουν τις εύλογες αμφιβολίες του κοινού αναφέροντας ότι έχουν σχηματιστεί παρόμοια πετρώματα στη Γη από τις ριπές του ανέμου. Αλλά η ιστορία εξυπηρετεί τις θεωρίες συνωμοσίας που υποστηρίζουν ότι πολιτισμοί, όπως ο δικός μας είχαν κάποτε αποικίες στον Αρη.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments