....

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ - ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Ευχαριστήριο Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Συντήρησης Πρασίνου
Με αφορμή την μεγάλη ανταπόκριση των Σχολικών Μονάδων στην συγκέντρωση αποκομμάτων παλαιού χαρτιού για ανακύκλωση, με ανταποδοτικό χαρακτήρα, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους δασκάλους, μαθητές και γονείς των παρακάτω Σχολικών Μονάδων:
1ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας
1ο Νηπιαγωγείο Αριδαίας
2ο Νηπιαγωγείο Αριδαίας
Δημοτικό Σχολείο Αψάλου
Νηπιαγωγείο Αψάλου
Δημοτικό Σχολείο Βορεινού
Νηπιαγωγείο Βορεινού
Δημοτικό Σχολείο Γαρεφείου
Δημοτικό Σχολείο Εξαπλατάνου
 Νηπιαγωγείο Εξαπλατάνου
Δημοτικό Σχολείο Θεοδωρακείου
Νηπιαγωγείο Θηριόπετρας
Δημοτικό Σχολείο Κωνσταντίας
Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου
Νηπιαγωγείο Όρμας
Νηπιαγωγείο Περίκλειας
Νηπιαγωγείο Πιπεριάς
Δημοτικό Σχολείο Σωσάνδρας.
Επίσης, θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι κατά την αποκομιδή των ανακυκλώσιμων ειδών από τους κάδους απορριμμάτων, που υπάρχουν σε διάφορα σημεία είτε στην πόλη της Αριδαίας, είτε στις διάφορες Τοπικές Κοινότητες, παρατηρήθηκε μεγάλος όγκος παλαιού χαρτιού, όπως βιβλία, τετράδια, περιοδικά, φυλλάδια.
Προτρέπουμε όλους τους πολίτες, να συμβάλλουν σημαντικά στην ανακύκλωση, να προσκομίζουν τα παραπάνω είδη στην κοντινότερη σχολική μονάδα της περιοχής τους ή στο Εργοτάξιο του Δήμου Αλμωπίας (τηλ. επικοινωνίας 2384023215)  και με αυτό τον τρόπο θα μπορούν να  συνεισφέρουν οικονομικά στο κάθε σχολείο. Τα αποκόμματα παλαιού χαρτιού, τα οποία συγκεντρώνονται στα σχολεία, μεταφέρονται με τα οχήματα του εργοταξίου του Δήμου Αλμωπίας,  στην εταιρεία MEL ‘’ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΑΡΤΟΥ Α.Ε’’, η οποία ασχολείται με την παραγωγή ανακυκλωμένου χαρτονιού με χρηματικό αντίτιμο, το οποίο αποδίδεται στην κάθε σχολική μονάδα.
Το Τμήμα  Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Συντήρησης Πρασίνου  του Δήμου Αλμωπίας, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος με την συνεχή προβολή των δράσεων ανακύκλωσης και την αφύπνιση όλων των πολιτών με σκοπό την υιοθέτηση της ανακύκλωσης στην καθημερινότητα μας.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments