....

ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

 

 

 

 

Μετά την ωρίμανση του φακέλου από τον Δήμο Αλμωπίας,  προκειμένου να συνταχθεί μελέτη για την ανέγερση του νέου Νηπιαγωγείου Προμάχων, οι εξελίξεις τρέχουν με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Ήδη πραγματοποιήθηκαν διερευνητικές γεωτρήσεις στο οικόπεδο, προκειμένου να συνταχθεί  γεωτεχνική μελέτη.

Μετά την επίσκεψη του Δημάρχου Αλμωπίας, κ. Μπάτση στα γραφεία των ΚΤΗΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Α.Ε. και τη συνάντηση που είχε με το Δ/ντα Σύμβουλο κ. Γιάνναρη και τον Δ/ντη Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κυριαζόπουλο και τις διαβεβαιώσεις που έλαβε για άμεσες ενέργειες, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία σύνταξης μελέτης και κατασκευής, κλιμάκιο στελεχών της ΚΤΥΠ Α.Ε. επισκέφθηκε το χώρο στις 9/9/2020 και πραγματοποίησε αυτοψία. Το κλιμάκιο αποτελείτο από μία Αρχιτέκτονα και μία Πολιτικό Μηχανικό.

Οι Κτηριακές Υποδομές Α.Ε. με έγγραφό τους στις 10/09/2020 ενημέρωσαν το Δήμο Αλμωπίας ότι οι μελέτες που απαιτούνται για τη δημοπράτηση και εκτέλεση του έργου ‘’ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΟΥ ΔΙΔΑΚΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥ 2/ΘΕΣΙΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΡΟΜΑΧΩΝ’’ εκπονούνται και προβλέπεται να έχουν ολοκληρωθεί στις αρχές του 2021. Ο δε, εκτιμώμενος προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό, του 1.500.000 €.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, για την υλοποίηση του τόσο σημαντικού αυτού έργου και είναι έτοιμος να παρέμβει, όταν και όπου χρειαστεί, προκειμένου να υλοποιηθεί στο συντομότερο δυνατό χρόνο.


 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments