....

ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΜΕ ΠΛΟΙΟ 1.000 ΛΑΘΡΑΙΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΣΙΓΑΡΩΝ

Οι άνδρες της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου έκαναν έλεγχο το πρωί της Τετάρτης στα δύο σακ βουαγιάζ του 17χρονου Βούλγαρου και βρήκαν κρυμμένα μέσα 950 λαθραία πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών

Τον τρόπο με τον οποίο ένας ανήλικος αλλοδαπός προμηθεύτηκε στην Αθήνα τη μεγάλη ποσότητα λαθραίων πακέτων τσιγάρων την οποία σκόπευε να διακινήσει στο Ηράκλειο, διερευνούν οι τοπικές αρχές στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Οι άνδρες της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου έκαναν έλεγχο το πρωί της Τετάρτης στα δύο σακ βουαγιάζ του 17χρονου Βούλγαρου μόλις αποβιβάστηκε στο λιμάνι του Ηρακλείου από το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά και βρήκαν κρυμμένα μέσα 950 λαθραία πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών.

Οι ποσότητες τσιγάρων παραδόθηκαν στο Τελωνείο της πόλης, ενώ πάνω στον 17χρονο αλλοδαπό κατασχέθηκαν ένα κινητό και 60 ευρώ. Ο ανήλικος  συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments