....

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ τ. ΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ

   Ο  Καρασμάνης στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης  έχει μείνει σαν ο Υπουργός της αποθέωσης των πελατειακών σχέσεων, του προσανατολισμού του Υπουργείου στην εξυπηρέτηση των μικροκομματικών και προσωπικών του φιλοδοξιών.  Η εξυπηρέτηση των «δικών» του στην κατανομή των βοσκοτόπων που συνδέονται με τις επιδοτήσεις και σε εκτιμήσεις του ΕΛΓΑ.

  Όσον αφορά τα ροδάκινα :  Η ΕΕ ποτέ δεν ενέκρινε αποζημιώσεις για το Ρωσικό εμπάργκο. Η μόνη πολιτική της ΕΕ για την ζημία που προκλήθηκε από το Ρωσικό εμπάργκο είναι η δωρεάν διάθεση νωπών προϊόντων σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Σε αυτό το πρόγραμμα που άρχισε να υλοποιείται από το 2015 η Πέλλα δεν διέθεσε ούτε ένα κιλό ροδάκινα γιατί δεν υπήρχε παραγωγή που να μείνει αδιάθετη λόγω ακαρπίας.

Ο Καρασμάνης είχε κάνει αίτημα στην ΕΕ για έγκριση αποζημίωσης, ποτέ δεν πήρε απάντηση. Ψεύδεται όταν λέει ότι είχε έγκριση. Προκλήθηκε από τον Υπουργό Βαγγέλη Αποστόλου να παρουσιάσει την έγκριση και φυσικά δεν προσκόμισε τίποτα.Image and video hosting by TinyPic

Πήρε δυό μέρες πριν τις εκλογές το εθνικό πρόγραμμα  De Minimis  33 εκατ. € που προορίζετο για όλα τα προϊόντα της  χώρας ( αγροτικά και κτηνοτροφικά) και τα έδωσε στους ροδακινοπαραγωγούς για να εκλεγεί, πράγμα που έγινε. Μάλιστα τους κορόιδευε ότι έχουν να πάρουν και άλλα.

Τον προκαλούμε να παρουσιάσει την έγκριση που λέει ότι είχε εξασφαλίσει από την ΕΕ και να σταματήσει να εμπαίζει τον αγροτικό κόσμο.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments