....

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ «ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΞΕΠΕΣΜΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ»

Ανοιχτή επιστολή 120 ιδιοκτητών εμπορικών καταστημάτων και μελών του Εμπορικού Συλλόγου Γιαννιτσών προς τον πρόεδρο της Ε.Σ.Ε.Ε. κ. Βασίλη Κορκίδη σχετικά με το αίτημα διενέργειας Γενικής Συνέλευσης και διεξαγωγή εκλογών ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου η οποία δημοσιεύεται από την ιστοσελίδα μας.

 

Eκατό και πλέον ημέρες μετά την κατάθεση ενυπόγραφου αιτήματος για τη σύγκλιση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μελών η παρούσα «διοίκηση» του Εμπορικού Συλλόγου Γιαννιτσών ένοχα κωφεύει και σιωπά. Με ανάμικτα συναισθήματα λύπης και οργής για το κατάντημα ενός συλλόγου που τη δεδομένη στιγμή στερείται κάθε έννοιας νομιμότητας, όχι μόνο στην διαδικασία ανάδειξης αλλά και στον τρόπο λειτουργίας της, απαιτούμε από εσάς κ.Κορκίδη να παρέμβετε άμεσα και να βάλετε ένα τέλος στον κατήφορο και την πλήρη απαξίωση του Εμπορικού Συλλόγου Γιαννιτσών.

Ποιο συγκεκριμένα απαιτούμε:

1. Να ελέγξετε τις ενέργειες της  απερχόμενης διοίκησης που επέφεραν την πλήρη καταστρατήγηση του καταστατικού και οδήγησαν σε εκλογές «παρωδία».

2. Να επιβάλλετε την άμεση σύγκληση Γενικής Συνέλευσης, καθώς και την άμεση διεξαγωγή νόμιμων διαδικασιών αυτή τη φορά όπως 120 και πλέον συνάδελφοι έμποροι ενυπόγραφα απαιτήσαμε.

 

Κύριε Πρόεδρε.

Το κύρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιαννιτσών έχει πληγεί ανεπανόρθωτα. Ως επικεφαλής του κλάδου μας έχετε την απόλυτη νομιμοποίηση και το ιστορικό καθήκον να επαναφέρετε στην τάξη όσους εσκεμμένα οδηγούν σε μαρασμό και απαξίωση τον σύλλογό μας. Οποιαδήποτε ολιγωρία  θα βαθαίνει ακόμη περισσότερο το ρήγμα που προκάλεσε η παρούσα «διοίκηση» και θα επιφέρει την πλήρη απαξίωση και την οριστική διάλυση. Τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά πρέπει όλοι να εργαστούμε για την ενότητα, τη συσπείρωση και την ενεργοποίηση όλων των δυνάμεων. Όσοι σκοπίμως στο σύλλογό μας δεν υπηρετούν αυτές τις αρχές οφείλουν τώρα να αποσυρθούν μέσω της παραίτησης τους.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments