....

ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Ο φάκελος εστάλη την περασμένη εβδομάδα στην οικία του Νίκου Σακελλαρίου και εξετάστηκε από μηχάνημα x-ray - Διαβάστε τι γράφει η επιστολή

Μία απειλητική επιστολή χωρίς στοιχεία αποστολέα έφτασε το πρωί της 18ης Ιουλίου στο σπίτι του Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, συμφωνα με τον ιστότοπο bloko.gr.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος, ο φάκελος κρίθηκε ύποπτος από τον αστυνομικό φρουρό, ο οποίος ενημέρωσε -ως όφειλε- την αρμόδια υπηρεσία. Η διαδικασία, που ακολουθήθηκε, ήταν η γνωστή και η προβλεπόμενη.

Αστυνομικός της Προστασίας Ευπαθών Στόχων πήγε στο σπίτι, πήρε τον φάκελο και τον πέρασε από το ειδικό μηχάνημα x-ray του Συμβουλίου της Επικρατείας. Στο μηχάνημα δεν εμφανίστηκε η παραμικρή απειλή στον φάκελο και ο αστυνομικός τον επέστρεψε στην κατοικία του προέδρου του ΣτΕ, αλλά τον ενημέρωσε τηλεφωνικά, καθώς ο Νίκος Σακελλαρίου απουσίαζε εκτός Αθηνών.

Έξι ημέρες αργότερα, ο Πρόεδρος άνοιξε τον φάκελο, είδε το απειλητικό μήνυμα και με τη σειρά του ενημέρωσε τον αστυνομικό.





Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παραπάνω γεγονότα ούτε διαψεύστηκαν από τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, ούτε η αστυνομία έχει προβεί σε οποιαδήποτε επιβεβαίωση.

Επίσης, στη δήλωση που έκανε προχθές ο κ. Νίκος Σακελλαρίου, δεν έκανε καμία αναφορά στο περιστατικό που έγινε την περασμένη εβδομάδα.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments