....

ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

Για άλλη μια φορά, ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, απέρριψε κατηγορηματικά κάθε ενδεχόμενο να

υπάρξει συνεργασία του ΚΚΕ με το ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, μιλώντας με δημοσιογράφους κατά την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» και ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συμμαχίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ώστε να «γίνει κάποια ανατροπή», ο κ. Κουτσούμπας είπε «ότι αυτοί που θα κάνουν την ανατροπή συζητούν στο City και στη Λέσχη Μπίλτεμπεργκ στο Κόμο της Ιταλίας, ενώ η Ε.Ε και οι ΗΠΑ μιλούν για ‘συνετό κόμμα’». Επίσης, σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ζητεί κούρεμα του χρέους το οποίο, όπως είπε, αναγνωρίζει, σημειώνοντας ότι όποια μορφή διαχείρισης του χρέους κι αν επιλεγεί, οι δανειστές θα ζητήσουν ως αντάλλαγμα αντιλαϊκά μέτρα.

«Λέμε ‘όχι’ σε περίοδο χάριτος στην αστική πολιτική και σε κυβερνήσεις παραπλήσιας πολιτικής», τόνισε ο γγ του ΚΚΕ, θυμίζοντας πρόσφατη τοποθέτησή του ότι το μονοπάτι τής ΝΔ οδηγεί κατευθείαν στον γκρεμό, ενώ του ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί στον βάλτο, όπου υπάρχουν διάφορες «ρουφήχτρες του συστήματος» που θα τον «καταπιούν».

Αναφερόμενος στο νοσοκομείο, ο κ. Κουτσούμπας είπε ότι ο μειωμένος προϋπολογισμός και η έλλειψη προσωπικού αποτελούν τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζει το Αγλαΐα Κυριακού. Μιλώντας στους εργαζόμενους, ο κ. Κουτσούμπας τόνισε ότι οι ελλείψεις, η υποχρηματοδότηση και τα γενικότερα προβλήματα στον χώρο της Υγείας αποδεικνύουν ότι σε συνθήκες 21ου αιώνα «αντί να πηγαίνουμε μπροστά, όπως πρέπει, πάμε πίσω».

 

http://www.eklogika.gr

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments