......

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΙΔΑ - Η ΙΩΑΝΝΑ ΣΤΟ DEAL: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟΝ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ

Η Ιωάννα παλιοσπύρου από το νομό Αιτωλοακαρνανίας έπαιξε στο deal Με το Χρήστο Φερντίνο πριν απο 1 χρόνο περίπου
ΑΠο το Λουτρό Αμφιλοχίας, μένει χρόνια στην Αθήνα στο Μοσχάτο και έχει αγορασει σπίτι.
Η Ιωάννα έχει ασχοληθεί με το χορο με ειδικότητα το χορό Heels
Εναν,… ΑIΣΘHΣIAKO χορο με τακουνια και…πατώματα
Δειτε ολο το επεισόδιο, ολη την εκπομπή με…τη μάχη με τον τραπεζίτη..

 

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ Ή ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ARTHROU

Καταιγιστικές εξελίξεις - Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος - Δεν σχετίζεται με ερωτική αντιζηλία λέει η Ιωάννα - Οι αρχές περιμένουν να «μιλήσει» το κινητό της

 

Αποκαλύψεις για τη γυναίκα που της έριξε βιτριόλι, έκανε η 34χρονη Ιωάννα σήμερα στον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα.

Ο κ. Λύτρας σε συνέντευξή του σήμερα το μεσημέρι στον ΣΚΑΙ θέλησε να μιλήσει για τη διαφωτιστική συνομιλία που είχε το Σάββατο με το θύμα της επίθεσης. Μέχρι στιγμής η αστυνομία βρισκόταν στο σκοτάδι, καθώς οι καταθέσεις φίλων και γνωστών της κοπέλας δεν μπορούσαν να δείξουν προς τα πού να γίνουν έρευνες.

 


Επίθεση με βιτριόλι: Η 34χρονη «έδειξε» ποια είναι η μαυροφορεμένη γυναίκα! 

Η Ιωάννα επέμενε αυτές τις ημέρες και στην αστυνομία και στον δικηγόρο της ότι δεν υπήρχε κάποια γυναίκα με την οποία να είχε ερωτική αντιζηλία. Σε αυτό μάλιστα ήταν κατηγορηματική. Σήμερα όμως σκέφτηκε κάτι που ίσως να βοηθήσει την αστυνομία. Η Ιωάννα ζήτησε το πρωί του Σαββάτου από τη μητέρα της να καλέσει γρήγορα τον κ. Λύτρα στο νοσοκομείο. Εκείνος μετέβη αμέσως εκεί και τότε η Ιωάννα του είπε ότι έκανε συνδυαστικές σκέψεις «δείχνοντας» προς την κατεύθυνση που πρέπει να γίνουν οι έρευνες.  Η Ιωάννα εστίασε στο σημείο ότι η γυναίκα που της έριξε το οξύ, ήξερε πολύ καλά τον χώρο όπου έγινε η επίθεση, δηλαδή την ασφαλιστική εταιρεία στην οποία εργάζεται. «Η Ιωάννα θεωρεί ότι όποιος έκανε την επίθεση γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην εταιρεία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας, σημειώνοντας ότι αυτό που έγινε «δείχνει εμμονή που μπορεί να μη σχετίζεται με πραγματικά γεγονότα».

Ο δικηγόρος της ζήτησε από την 34χρονη να ενημερώσει αμέσως την αστυνομία, γιατί πλέον μιλάμε για ένα διαφορετικό σενάριο, σε σχέση με όσα διακινούνταν μέχρι στιγμής.

Περιμένουν να «μιλήσει» το κινητό της 34χρονης

Οι αρχές θεωρούν ότι το κίνητρο της αποτρόπαιης επίθεσης είναι προσωπικό, ενώ έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στις επαφές και τις επικοινωνίες της κοπέλας.

Γι αυτό, επικεντρώνουν τις έρευνες τόσο σε μαρτυρίες και στο υλικό που συγκεντρώνουν από κάμερες της περιοχής, αλλά και στο κινητό της 34χρονης, προκειμένου να βρουν ίχνη που θα τους οδηγήσουν στο άτομο που βρίσκεται πίσω από έγκλημα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments