
ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ Ο ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Η απόλυσή του έγινε σύμφωνα με άρθρο στον κανονισμό εθνοφυλακής για λόγους απείθειας ή ασφάλειας. Παρέδωσε το όπλο του.
Με απόφαση του υποστρατήγου διοικητή του Στρατιωτικού Σχηματισμού απολύθηκε από το Τάγμα Εθνοφυλακής στο οποίο ανήκε, «ως μη δυνάμενος να επιστρέψει στην Εθνοφυλακή», εθνοφύλακας από την Καλλονή της Λέσβου.

Ο συγκεκριμένος πολίτης προκάλεσε σάλο με δημόσια ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, όπου εικονιζόταν ένοπλος σε παλιότερη άσκηση βολής, στο πεδίο βολής που μετατράπηκε σε δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, αναφέροντας: «εδώ είμαι στο πεδίο βολής που στήνουν τις σκηνές… ανυπομονώ πότε θα ξανακάνουμε βολή αυτή τη φορά με φυσικούς κινούμενους στόχους».
Η απόλυσή του έγινε σύμφωνα με άρθρο στον κανονισμό εθνοφυλακής για λόγους απείθειας ή ασφάλειας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος εθνοφύλακας παρέδωσε, από χθες το απόγευμα, το όπλο του, ενώ από την αρμόδια εισαγγελική Αρχή ζητήθηκε και η ποινική διερεύνηση της υπόθεσης.
Εδώ είμαι στο πεδίο βολής που στήνουν τις σκηνές... ανυπομονώ πότε θα ξανακάνουμε βολή αυτή τη φορά με φυσικούς κινούμενους στόχους», έγραψε στον λογαριασμό του ο εθνοφύλακας προκαλώντας σάλο και λίγο αργότερα την απόλυσή του.
Με απόφαση του υποστρατήγου διοικητή του Στρατιωτικού Σχηματισμού απολύθηκε από το Τάγμα Εθνοφυλακής στο οποίο ανήκε, «ως μη δυνάμενος να επιστρέψει στην Εθνοφυλακή», εθνοφύλακας από την Καλλονή της Λέσβου.
(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Σχόλια - Facebook Comments