....

ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6984581480

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6984581480

akkel.president@gmail.com, akkel.press@gmail.com

https://akkelparty.blogspot.com/ Twitter: @AkkelParty

https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis

https://www.facebook.com/akkelGR/

http://www.akkel.gr/

 

 

28/9/2020

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Απόλυτη καταδίκη από το ΑΚΚΕΛ για την  χούντα του Αζερμπαϊτζάν που επιτέθηκε κατά της Αρμενίας 

 

 

        Το ΑΚΚΕΛ καταδικάζει απολύτως την βαρβαρότητα του καθεστώτος του Αζέρου δικτάτορα Αλίγιεβ, ο οποίος αφού κάθισε στον σβέρκο των Αζέρων για κάποιες δεκαετίες, επιτέθηκε κατά της Αρμενίας, ίσως θέλοντας να καθίσει και στον σβέρκο των Αρμενίων.

 

        Ο Αλίγιεβ και το άκρως διεφθαρμένο οικογενειακό καθεστώς που έχει χτίσει με το αίμα των Αζέρων και την τουρκική «αρχιτεκτονική γνώση» γκανγκστερικής καταπίεσης και καταστολής ελευθεριών και αξιοπρέπειας των υπηκόων του, δεν είναι ένα τυχαίο χουντικό απόβλητο. Είναι ένας λυσσασμένος ανθέλληνας που μόλις πριν από λίγο καιρό πρόσβαλλε τον Έλληνα πρέσβη στο Αζερμπαϊτζάν και διακήρυξε την πίστη του στον τουρκισμό και στο καθεστώς της Τουρκίας. Παλαιότερα είχε φτάσει να βάλει απευθείας αεροπορική σύνδεση με τα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου και φυσικά να σαμποτάρει μαζί με Τούρκους και Αμερικανούς τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη για να φυλακίσει την Ελλάδα στον τουρκοαζέρικο αγωγό TAP. Δεν είναι τυχαίο ακόμη ότι μόνο το Αζερμπαϊτζάν και το Κατάρ ήταν μαζί με τον Ερντογάν στην ισλαμική τελετή που μετέτρεψε την Αγία Σοφία σε τζαμί. Αυτοί δηλαδή που τούς επιτρέπουμε να περνούν το αγωγό τους από την Ελλάδα και οι άλλοι που εκπαιδεύτηκαν σε στρατόπεδα της Αλεξανδρούπολης, στα άρματα μάχης που αγόρασαν από την Γερμανία. Το καθεστώς του Αλίγιεβ πριν από λίγες ημέρες μάλιστα στήριξε απόλυτα την Τουρκία στις αλητείες που κάνει στο Αιγαίο κατά της Ελλάδας και Κύπρου.

 

        Θα ήταν … άδικο να μην αναφερθούμε στους διαχρονικούς υποστηρικτές του αζέρικου χουντικού καθεστώτος στην Ελλάδα και στις εκδηλώσεις θαυμασμού, όπως μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο από τις 5 Φεβρουαρίου 2018: https://www.evros-news.gr/2018/02/05/%CE%BF-%CF%86%CE%AF%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CE%B2%CF%81%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BD-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82/

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments