....

ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ FAIR PLAY ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΛΙΝΤΣ - ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΑ! (VIDΕΟS)

 

Απίστευτα πράγματα στο Έλαντ Ρόουντ, όπου το τελικό 1-1 ανάμεσα στη Λιντς και την Άστον Βίλα διαμορφώθηκε με... ξύλο, μη τήρηση του fair play, εντολή για γκολ ισοφάρισης και τον Γιάνσον να μην υπακούει τον Μπιέλσα!

 

Το φινάλε του παιχνιδιού για το πρωτάθλημα της Championship, αρχικά, επιβεβαίωσε και μαθηματικά την άνοδο της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην Premier League, κλείνοντας μαζί με τη Νόριτς τις θέσεις που οδηγούν απευθείας στη μεγάλη κατηγορία την επόμενη σεζόν.

Από εκεί και πέρα, η Λιντς προηγήθηκε σκοράροντας όταν όλοι πίστεψαν πως θα τηρούσε το fair play για παίκτη που ήταν πεσμένος στο έδαφος. Τα «παγώνια» δεν πέταξαν τη μπάλα έξω, συνέχισαν τη φάση, σκόραραν και... όλα έγιναν άνω – κάτω.
 

 

Παίκτες στον αγωνιστικό χώρο και προπονητές με τα επιτελεία τους ήρθαν σε έντονες αντιπαραθέσεις.

Ο Κλιχ πέτυχε το γκολ για τη Λιντς, ο Ελ Γκαζί από πλευράς «χωριατών» αντίκρισε κόκκινη κάρτα για την αντίδρασή του στους «καυγάδες» και ο Μαρσέλο Μπιέλσα στον πάγκο έδωσε εντολή στους ποδοσφαιριστές του να μην αμυνθούν ώστε να πετύχει γκολ ισοφάρισης η Βίλα. Ωστόσο, ο Πόντους Γιάνσον δεν τον άκουσε και προσπάθησε να μαρκάρει! Αμέσως μετά, ο Αργεντινός τεχνικός τα είπε σε έντονο ύφος και με τον Τζον Τέρι!

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments