....

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ 14ΧΡΟΝΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Απόπειρα αυτοκτονίας στο προαύλιο του σχολείου της  επιχείρησε να κάνει μια 14χρονη μαθήτρια στην Αμφιλόχια, προκαλώντας πανικό σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, όταν η νεαρή μαθήτρια, πήρε μεγάλη δόση χαπιών την ώρα του διαλλείματος μπροστά στα μάτια των έκπληκτων συμμαθητών της. Σύμφωνα με πληροφορίες η 14χρονη είχε ενημερώσει τις φίλες της για αυτή της την πράξη και έτσι εκείνες έτρεξαν να ενημερώσουν αμέσως τον διευθυντή του σχολείου και τους καθηγητές.Image and video hosting by TinyPic

Με πρωτοβουλία του διευθυντή, η μαθήτρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου οι γιατροί κατάφεραν να θέσουν την κατάσταση της νεαρής υπό έλεγχο.

«Πρόκειται για ένα κορίτσι από δεμένη οικογένεια που κατάγεται από την Αλβανία και δεν έχει δώσει ποτέ δείγματα καταθλιπτικής συμπεριφοράς» δήλωσε ένας από τους καθηγητές της και εν συνεχεία αποκάλυψε πως η 14χρονη είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει και στο παρελθόν μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Ωστόσο ο λόγος που οδήγησε  την κοπέλα στην ενέργεια αυτή φαίνεται να οφείλεται σε  ερωτική απογοήτευση που έζησε πρόσφατα.

Πηγή: Εspresso

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments