....

ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ : 37ΧΡΟΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΧΟΡΟΥ ΑΣΕΛΓΗΣΕ ΣΕ 18ΧΡΟΝΟ ΑΜΕΑ

Σοκ έχει προκαλέσει στο νησί της Αλοννήσου η είδηση πως ένας 37χρονος επισκέπτης του νησιού από την Θεσσαλονίκη επιτέθηκε σεξουαλικά σε 18χρονο υπάλληλο ιδιωτικού μουσείου του νησιού, ο οποίος ανήκει στην ευάλωτη ομάδα των ΑμεΑ, με οριακή νοημοσύνη.

Όπως αναφέρει το gegonota.news, ο κατηγορούμενος για την επίθεση έφτασε στην Αλόννησο για διακοπές την Τετάρτη μαζί με μία 53χρονη φίλη του. Την ίδια μέρα επισκέφθηκαν το μουσείο, το οποίο στεγάζεται σε ένα παραδοσιακό σπίτι του νησιού. Ο 18χρονος έκοψε τα εισιτήρια των δύο επισκεπτών και στη συνέχεια άρχισε να τους ξεναγεί.

 

Στον δεύτερο όροφο του σπιτιού, ο 37χρονος προχώρησε στη σεξουαλική επίθεση. Η 53χρονη έμεινε στο ισόγειο και δεν ανέβηκε να αναζητήσει τον φίλο της ή τον ξεναγό της καθ' όλη τη διάρκεια του περιστατικού. Ο 37χρονος, που φέρεται να εργάζεται ως δάσκαλος παραδοσιακών χορών, ξεκίνησε να θωπεύει τον 18χρονο που τον ρωτούσε σοκαρισμένος αν αυτό που έκανε ήταν σωστό. Στη συνέχεια, προχώρησε σε σεξουαλικές πράξεις.

Όταν ο 37χρονος και η 53χρονη αποχώρησαν, ο νεαρός κλείδωσε το μουσείο και συναντήθηκε με έναν συνομίληκο φίλο του, στον οποίο εκμυστηρεύτηκε όσα είχαν συμβεί. Κατόπιν παρότρυνσης του φίλου του, ο 18χρονος μίλησε στον πατέρα του που πήγε στην αστυνομία.

Οι δύο επισκέπτες μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και κατόπιν στον Εισαγγελέα που άσκησε δίωξη στον 37χρονο για κατάχρηση ατόμου ανικάνου προς αντίσταση και για απλή συνέργεια στη 53χρονη. Το πρωί της Παρασκευής οδηγήθηκαν στον ανακριτή και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments