....

ΑΡΙΔΑΙΑ: 33ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΟΡΕΙΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΜΕΣΩ LEADER - ΒΙΝΤΕΟ

 

Στο Λουτράκι Αλμωπίας  πραγματοποιήθηκε το 33°Συνέδριο Ορεινών Περιοχών  από τις 29 Φεβρουαρίου έως και την 1η Μαρτίου .

Ήταν μια πρωτοβουλία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Διονύση Σταμενίτη όπου όλες οι αναπτυξιακές εταιρίες της χώρας  συναντήθηκαν στο Λουτράκι Αλμωπίας οι οποίες ξεπερνούν τις 50.

Την έναρξη του συνεδρίου πραγματοποίησε ο Υφυπουργός ο οποίος αναφέρθηκε στην αξία του προγράμματος LEADER για την ορεινή Ελλάδα.

 

Στο Συνέδριο ο Γ. Γ. Ενωσιακών Πόρων ο κ. Δ. Παπαγιαννιδης αναφέρθηκε στην ομιλία του για τα  χρηματοδοτικά εργαλεία για την ανάπτυξη ορεινών περιοχών.

 

Ο δικός μας συντονιστής της Αναπτυξιακής Πέλλας κ. Ιορδάνης Κιοσέογλου αναφέρθηκε στην προστιθέμενη αξία του προγράμματος LEADER στον νομό Πέλλας.

Στο συνέδριο παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν ο Αντιπεριφερειαρχης Πέλλας κ. Ι. Τζαμτζης οι Δήμαρχοι και Αυτοδιοικητικοί. Αξίζει να αναφέρουμε στο συνέδριο παραβρέθηκαν 250 άτομα για 2 ημέρες.

Παρακολούθησα το συνέδριο και έχω δηλώσεις στην κάμερα από τον Υφυπουργό.

Αποκλειστικές  ειδήσεις για το δρόμο Χαλκηδόνας Έδεσσας, για το φράγμα Καλής κτλ. Επισης δηλώσεις του Γ.Γ. κ. Παπαγιαννιδη για το πρόγραμμα LEADER. για το οδικό δίκτυο μας.

 

 

Δείτε το σχετικό μας βίντεο :

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments