....

ΑΡΙΔΑΙΑ : ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

Αυτές τις μέρες είδα ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα κινητά πολλών μαθητών της περιοχής μας, με δυο μαθήτριες μάλλον πρώτης γυμνασίου, να πλακώνονται άγρια στο ξυλο, στο" γιαπί "που έχουμε για ΚΤΕΛ στην Αριδαία. Το όλο θέαμα ήταν πολυ στενάχωρο, και μου δημιούργησε πολλές σκέψεις ιδιαίτερα ως γονέα, αφου σκεφτομαι πως και τα δικά μου παιδιά θα μπορούσε κάποια στιγμή να διαμποπευθουν κατά παρόμοιο τρόπο.
 
Το χειροτερο στο ήδη τραγικό γεγονός είναι πως γυρω απο την " Αρένα " υπήρχαν πολλά παιδιά και μεγαλυτερα από τις μονομαχους, που όχι μόνο δεν πήγαν να συνετισουν τα κορίτσια, αλλά αντιθέτως τα ωθουσαν σε όλο και πιο βίαιες ενέργειες, με πιθανό ρίσκο να συμβεί κάτι πολυ δυσάρεστο καθώς ο χώρος κρυβει πολλους κινδύνους, επιπλέον πολλά παιδιά απλά τραβουσαν βίντεο γιατί μάλλον διασκεδαζαν με το γεγονός ότι δωδεκάχρονα κορίτσια έδερναν η μία την άλλη!
 
Απορώ που πάει αυτή η γενιά! Πόσα λάθη έχουμε κάνει εμείς και τί πρέπει να κανουμε για να βάλουμε φρένο σ αυτη την κατρακύλα που έχει πέσει η νέα γενιά! Δυστυχώς τα πρότυπα των νέων, από μουσική, διασκέδαση, ομιλία και πολλά άλλα προέρχονται από τον πάτο σκουπιδιών!
 
Που παμε, ωρέ που παμε!!!
 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments