....

ΑΡΙΔΑΙΑ : ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

 

«Η Γυναίκα με τα μαύρα», επιστρέφει. Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, το Εδεσσαϊκό θέατρο παρουσιάζει τέσσερα μονόπρακτα αφιερωμένα στον ρόλο της γυναικας. Τρίτη 7 Μαρτίου στο Ξενιτείδιο πνευματικό κέντρο Αριδαίας στις 20:30μμ.

Αφορά  Αφιέρωμα – εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας.
Την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023, στα πλαίσια του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας  το  Εδεσσαϊκό θέατρο, το Νέο Ωδείο Έδεσσας, ο Σύλλογος Εδεσσαίων καλλιτεχνών ο Απελλής, οι εδεσσαίοι σε δράση και οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του Εδεσσαϊκού και Ηρακλή συνδιοργανώνουν εκδηλώσεις – αφιέρωμα για την ημέρα αυτή.
Στο δημοτικό στάδιο Φόρης Γέντσης  στις 4μμ θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ακαδημιών Εδεσσαϊκού και Ηρακλή.
Στις 7μμ στο Παρθεναγωγείο η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με ποίηση,  θα παιχτεί το θεατρικό μονόπρακτο «Δεν Ζω για Κανέναν» της Νίκης Ποζίδου και σκηνοθεσία της ιδίας ,  με την Ελένη Αζέπη,  η  μουσική και τραγούδι θα είναι από το νέο Ωδείο  Έδεσσας.  Στον χώρο θα φιλοξενηθεί  έκθεση ζωγραφικής με θέμα «Γυναίκα» από τον Σύλλογο Εδεσσαίων καλλιτεχνών ο Απελλής.
Συγκέντρωση ειδών ατομικής υγιεινής για τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού θα συγκεντρωθούν : Στο γήπεδο κατά την διάρκεια του αγώνα, Στο Παρθεναγωγείο πριν την εκδήλωση και ως το Σάββατο στο καφέ « Καφέδρα» απέναντι από τα δικαστήρια.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

 

2023-03-05-194800

 

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments