....

ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΩ EΠΙΔΕΙΝΩΘΗΚΕ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ

Από κορονοϊό νοσεί ο Μητροπολίτης Κοσμάς. Πληροφορίες κάνουν λόγο για επιδείνωση της υγείας του, ενώ εκείνος αρνείται να πάει στο νοσοκομείο.

 

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε πριν μερικές ημέρες ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, Κοσμάς, ωστόσο φήμες θέλουν την υγεία του να παρουσίασε επιδείνωση κι εκείνος να αρνείται τη νοσηλεία, παρά το γεγονός ότι κρίθηκε αναγκαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr, ενώ μέχρι χθες απόγευμα, σύμφωνα με πηγές της εκκλησίας, η κατάσταση του ήταν βελτιωμένη και σταθερή φέρεται τις βραδινές ώρες να υπήρξε επιδείνωση και θεράποντες ιατροί να έκριναν αναγκαία την εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

 

Ενημερώθηκαν οι υγειονομικές αρχές και στο Νοσοκομείο Αγρίνιου έγιναν ετοιμασίες για την εισαγωγή του Μητροπολίτη ενώ κινητοποιήθηκε και η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου υπό τον συντονισμό της ΥΠΕ. Μέχρι τις πρωινές ώρες της Τρίτης ωστόσο ο Μητροπολίτης Κοσμάς δεν εισήχθη σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν το ΕΚΑΒ έσπευσε να παραλάβει τον Σεβασμιώτατο εκφράστηκε από τον ίδιο άρνηση μεταφοράς σε Νοσοκομείο, γεγονός που προκάλεσε έντονες διαβουλεύσεις μεταξύ υγειονομικών και εκκλησιαστικών κύκλων. Έγινε ακόμη και κουβέντα για ενδεχόμενη υποβολή αιτήματος για εισαγγελική παρέμβαση για την προστασία της υγείας του.

 

ΒΙΝΤΕΟ

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments