....

ΑΣΕΠ – ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ

Μία πρόσκληση και, πιθανότατα, τρεις προκηρύξεις θα περιλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες του aftodioikisi.gr, η διαδικασία μέχρι τον διορισμό όσων (ΠΕ και ΤΕ) συμμετέχουν στον γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.

Συγκεκριμένα, οι αλλαγές στη διαδικασία που περιγράφονται σε αδρές γραμμές στην τροπολογία του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη θα είναι οι εξής:

Πρώτον, η πρόσκληση για τον γραπτό διαγωνισμό που θα εκδοθεί έως τα τέλη Οκτωβρίου, αν και δεν θα αναφέρει συγκεκριμένο αριθμό θέσεων, θα περιλαμβάνει τις προσλήψεις τόσο του 2022 (1019) όσο και του 2023 (περίπου 3 με 3.500).

Δεύτερον, η πρόσκληση θα αφορά ευρύτερες κατηγορίες, χωρίς να είναι προσδιορισμένη η θέση στην οποία θα προσληφθούν οι ενδιαφερόμενοι σε περίπτωση που επιτύχουν στον διαγωνισμό.

Τρίτον, οι επιτυχόντες (σ.σ. όσοι έλαβαν πάνω από τη βάση) της πρόσκλησης θα κληθούν να δηλώσουν συγκεκριμένες θέσεις στις προκηρύξεις που θα ακολουθήσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες θα πρόκειται, πιθανότατα, για τρεις προκηρύξεις: Μία για τις 1.019 μόνιμες θέσεις του 2022, μία για τις 3.-3.500 θέσεις του 2023 και μία για το Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό (σ.σ. πρόκειται για μερικές εκατοντάδες θέσεις).

Τέταρτον, ο διορισμός στις συγκεκριμένες θέσεις θα γίνεται με βάση τα μόρια που έχουν λάβει οι υποψήφιοι στον γραπτό διαγωνισμό

Όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, το 90% των θέσεων αφορά τις παρακάτω ειδικότητες:

Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ)

-Κλάδος Διοικητικού Οικονομικού

-Μηχανικοί

-Κλάδος Πληροφορικής

Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ)

-Κλάδος Διοικητικού Λογιστικού

-Μηχανικοί

-Κλάδος Πληροφορικής

Σχόλια - Facebook Comments