....

ΑΣΘΕΝΗΣ ΟΡΜΗΣΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑ

Αδιανόητο γεγονός καταγγέλλεται στην Ημαθία με ασθενή που φέρεται να χτύπησε διασώστη του ΕΚΑΒ επειδή πήγαινε το ασθενοφόρο από… λάθος διαδρομή!

Πλήρωμα του ΕΚΑΒ δέχτηκε κλήση για επείγον περιστατικό σήμερα το πρωί στη Βέροια. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, ο ασθενής έκρινε ότι το πλήρωμα έπρεπε να πράξει κατά τις εντολές του για τη διαδρομή του ασθενοφόρου.

Ωστόσο, δεν έμεινε στην λεκτική επίθεση αλλά στράφηκε με χαστούκια και γροθιές προς τον ένα διασώστη, σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν.

Για το περιστατικό έχει επιληφθεί άμεσα η ΕΛ.ΑΣ. και κεντρικός συντονιστής ΕΚΑΒ-2, όπως αναφέρει το pliroforiodotis.gr.

«Καλούμε τη διοίκηση του ΕΚΑΒ και τη διεύθυνση του ΕΚΑΒ-2 να πράξουν τα νόμιμα, για την χρήση βίας που έχει υποστεί ο συνάδελφος κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

»Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα φαινόμενα βίας προς τους συναδέλφους διασώστες, τη ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Ημαθίας θα έχουν στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00 της πρωινής βάρδιας και από της 15:00 έως 18:00 της απογευματινής. Θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα τα πολύ επείγοντα περιστατικά» αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΚΑΒ.


 
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments