....

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 24ΩΡΟΥ ΓΕΜΑΤΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας συνελήφθη ένα άτομο στη Θεσσαλονίκη για διακίνηση ναρκωτικών

 

 

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, συνελήφθη ένας ημεδαπός άνδρας, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς χθες (9 Μαΐου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου στην κατοχή του και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 3 κιλών και 820,3 γραμμαρίων,2
  • φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, βάρους 400 γραμμαρίων,
  • σπόροι κάνναβης,
  • εξοπλισμός για την ανάπτυξη δενδρυλλίων κάνναβης (συσκευές μέτρησης θερμοκρασίας και υγρασίας, λαμπτήρες κ.α.),
  • συσκευή αεροστεγούς σφραγίσματος και νάιλον τεμάχια για την συσκευασία των ναρκωτικών και
  • 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

 

Επίσης, κατασχέθηκε από την κατοχή του, το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.


 

 

 

 

 

Εξιχνίαση απατών

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Ιανουάριο του 2023, με το πρόσχημα παραγγελίας προϊόντων από 2 καταστήματα, απέστειλε πλαστά αποδεικτικά τραπεζικής κατάθεσης χρημάτων και απέσπασε προϊόντα συνολικής αξίας 480 ευρώ. Επίσης, με τον ίδιο τρόπο προσπάθησε να αποσπάσει προϊόντα αξίας 100 ευρώ από άλλο κατάστημα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Εξιχνίαση κλοπών

  • Από το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 7ης Μαΐου 2023 σε περιοχή του Κιλκίς, ενεργώντας μαζί με συνεργό του, παραβίασαν όχημα ημεδαπού και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του οχήματος, το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ και άλλα αντικείμενα αξίας 2.000 ευρώ.
  • Από το Αστυνομικό Τμήμα Δίου - Ολύμπου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 22 έως 23 Απριλίου 2023, αφαίρεσε από την κατοχή ημεδαπού ένα πορτοφόλι με προσωπικά έγγραφα και τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες πραγματοποίησε σε καταστήματα συναλλαγές, συνολικής αξίας 384 ευρώ.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Συνελήφθη χθες (9 Μαΐου 2023) το απόγευμα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μεταλλικό ρόπαλο μήκους 61 εκατοστών και ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι.

 

Συλλήψεις για κλοπή, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση

Συνελήφθησαν χθες (9 Μαΐου 2023) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας και δύο ημεδαπές γυναίκες και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος συνεργού τους, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας (8 Μαΐου) σε περιοχή του Κιλκίς, αρχικά ο πρώτος συλληφθείς, διαπληκτίστηκε με ημεδαπό και στη συνέχεια εμφανίσθηκαν οι υπόλοιποι συνεργοί του, όπου με χρήση ξύλων επιτέθηκαν στον ημεδαπό και του προκάλεσαν σωματικές βλάβες. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι από δωμάτιο ιδιοκτησίας του παθόντα, αφαίρεσαν μία τηλεόραση αξίας 180 ευρώ και προκάλεσαν φθορές σε όχημά του.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (9 Μαΐου 2023) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς και αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να μεταφέρει σε όχημα 5 αλλοδαπούς εκ των οποίων 1 ανήλικος, με σκοπό την διευκόλυνση της εξόδου τους από τη χώρα από μη νομοθετημένο σημείο της μεθορίου. Ο ημεδαπός, σε σήμα των αστυνομικών για διενέργεια ελέγχου, προσπάθησε να διαφύγει ενεργώντας επικίνδυνους ελιγμούς, όμως στη συνέχεια το όχημα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς. Το όχημα που χρησιμοποίησε κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments