....

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ 32ΧΡΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ 4ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Άλλο ένα περιστατικό εκτέλεσης πολίτη εν ψυχρώ από τους αστυνομικούς, καταγράφηκε και μάλιστα on camera στις ΗΠΑ με θύμα πάλι έναν αφροαμερικανό. Περίπου 24 ώρες μετά την εκτέλεση του Alton Sterling στην Λουιζιάνα, νεκρός έπεσε μέσα στο ίδιο του το αυτοκίνητο και με ένα 4χρονο παιδί στο πίσω κάθισμα ο 32χρονος Φιλάντο Καστάιλ και το περιστατικό κατέγραψε η ίδια του η φίλη που καθόταν στην διπλανή θέση.

Όλα έγιναν στην Μινεσότα. Ο Καστάιλ, οδηγούσε και η φίλη του Ντάιαμοντ Ρέινολντς, καθόταν δίπλα του όταν τους σταμάτησε ένα περιπολικό γιατί είχαν σπασμένο το ένα φανάρι. Η 4χρονη κόρη της Ρέινολντς ήταν στο πίσω κάθισμα. Ο αστυνομικός ζήτησε ταυτότητα και δίπλωμα. Η Ρέινολντς είπε ότι όταν ο φίλος της έβαλε το χέρι στην τσέπη για να βγάλει το δίπλωμα ενημέρωσε τον αστυνομικό ότι οπλοφορούσε αλλά και ότι είχε άδεια οπλοφορίας. Τότε ο αστυνομικός πανικοβλήθηκε και τον πυροβόλησε 4 φορές!

Λίγο μετά τους πυροβολισμούς η Ρέινολντς, άρχισε να τραβάει βίντεο με το κινητό της τηλέφωνο. Ο φίλος της δίπλα της ψυχορραγούσε και το άσπρο μπλουζάκι που φορούσε είχε γεμίσει αίματα.

Ο αστυνομικός εξακολουθούσε να είναι σε κατάσταση πανικού και συνέχιζε να έχει το όπλο προτεταμένο φωνάζοντας: «Του είπα να μην το πιάσει! Του είπα να βγάλει το χέρι του από την τσέπη!»

Η Ρέινολντς προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της και απευθυνόμενη στον αστυνομικό του λέει: «Του είπατε να σας δώσει την ταυτότητά του κύριε και το δίπλωμά του». Η κάμερα δείχνει τον αστυνομικό να παραμένει δίπλα από τον πυροβολημένο άνδρα με το όπλο του προτεταμένο.

«Ω, Θεέ μου! Σε παρακαλώ ας μην είναι νεκρός!» λέει η Ρέινολντς και ακούγεται ο αστυνομικός να της λέει: «Κρατήστε τα χέρια σας εκεί που είναι». Εκείνη συμφωνεί.

Λίγη ώρα αργότερα αρκετοί αστυνομικοί έχουν φτάσει στο σημείο. Διατάζουν την γυναίκα να βγεί από το αυτοκίνητο και έχουν όλοι προτεταμένα τα όπλα τους. Ένας αστυνομικός παίρνει το μικρό κοριτσάκι αγκαλιά. Το βίντεο από όταν ανέβηκε στο διαδίκτυο κάνει τον γυρο του κόσμου.

Η μητέρα του θύματος είπε ότι το παιδί της πέθανε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο και εργαζόταν ως επιστάτης σε σχολικό κυλικείο. Αύριο θα γινόταν 33 ετών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments