....

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ Ν. ΣΑΝΤΑΣ – ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 64-57

Η χρονιά για τον ΓΑΣ ολοκληρώθηκε με ήττα, καθώς στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε στο γήπεδο του μακρινού Γαλλικού με αντίπαλο τους ΑΤΡΟΜΗΤΟΥΣ Ν.ΣΑΝΤΑΣ, ηττήθηκε με 64-57.

Ο ΓΑΣ  ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Μακρίδη Τ., Σταυρόπουλο Χ. ,Αργυρό Α. , Τσακώντση Α. και Μπίκο Π. Ο ρυθμός του παιχνιδιού εξ αρχής ήταν πολύ γρήγορος με τις δύο ομάδες να παίζουν καλές άμυνες αλλά και  βγαίνουν πολλοί αιφνιδιασμοί. Με τους Αργυρό και Τσακώντση να σκοράρουν και τους  Μακρίδη και Σταυρόπουλο να πιέζουν ψηλά, το τέλος του δεκαλέπτου βρήκε τον ΓΑΣ να χάνει με την ελάχιστη διαφορά 16-15.

Το δεύτερο δεκάλεπτο είχε ακριβώς τον ίδιο ρυθμό, με τα πολλά φάουλ να κυριαρχούν αλλά και τις μεγάλες μάχες κάτω από τα καλάθια. Ο ΓΑΣ δεχόταν πόντους κυρίως από βολές και σκόραρε από την περιφέρεια με τα συνεχόμενα τρίποντα των Μακρίδη Τ. και Μποζίνη Γ. Το ημίχρονο βρήκε την ομάδα πίσω με 31-28.

Στην αρχή του τρίτου δεκαλέπτου ΓΑΣ ξεκίνησε μουδιασμένα με τους γηπεδούχους να κάνουν ένα γρήγορο σερί 5-0. Κάπου εκεί όμως  η ομάδα ανέβασε στροφές, ο Τσακώντσης σκόραρε συνεχώς κάτω από το καλάθι, το παιχνίδι πήγαινε συνεχώς στην ισοπαλία και το δεκάλεπτο τελείωσε με  47-46.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η γηπεδούχος ομάδα συνέχιζε να αμύνεται με άμυνα «ζώνη»  όπως και στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και ο ΓΑΣ προσπαθούσε κυρίως με διεισδύσεις να σπάσει αυτήν την άμυνα. Τα τελευταία 2′ λεπτά το παιχνίδι ήταν ντέρμπυ με τις δύο ομάδες να παίρνουν εκατέρωθεν το προβάδισμα των 2 πόντων. 55” πριν την λήξη και ενώ η το σκορ ήταν 59-55,ο Αργυρός πετυχαίνει καλάθι μειώνει 59-57 και κακώς δεν δόθηκε και πεντακάθαρο φάουλ επάνω του. Η άμυνα γίνεται ακόμα πιο πιεστική και ο Βλαχόπουλος (ο οποίος ήταν και ο καλύτερος των γηπεδούχων) πέτυχε ένα πολύ δύσκολο καλάθι αρχικά με άμυνα 3 ατόμων πάνω του και στην συνέχεια ένα τρίποντο που ουσιαστικά και έδωσαν τέλος στην αναμέτρηση και τελικό σκορ 64-57.

*Από τον ΓΑΣ διακρίθηκαν οι Τσακώντσης , Μακρίδης Τ. και Αργυρός ενώ από τους γηπεδούχους οι Βλαχόπουλος και Γκαντίρης.

*Για ακόμα ένα παιχνίδι κέρδος η συμμετοχή των μικρών  Σταυρόπουλο Χ. και Μποζίνη Γ. , οι οποίοι και ανταπεξήλθαν πολύ καλά σε ένα δύσκολο ματς.

*Γενικά καλή αλλά με λάθη η διαιτησία των Παπανικολάου και Κωφίδη.

*Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι της ομάδος για φέτος. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο κάθε αθλητή ξεχωριστά, στον προπονητή, στη διοίκηση αλλά πάνω από όλα σε όλο τον κόσμο που στήριξε τις προσπάθειες της ομάδος. Κέρδος της φετινής χρονιάς η εικόνα της ομάδος μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους, η ομαδικότητα, η ομοιογένεια, η οικογένεια και το καλό κλίμα και φυσικά τα «μικρά» της ομάδος που είναι και το μέλλον τόσο του συλλόγου όσο και του Εδεσσαϊκού μπάσκετ.

Δεκάλεπτα: 16-15, 31-28(ημιχ.), 47-46, 64-57.

ΓΑΣ Έδεσσας (Σταυρόπουλος) :  Σταυρόπουλος Χ. 3(1), Αδάμ Α., Μποζίνης Γ. 3(1), Τσακώντσης Α. 20, Μπίκος Π. 3, Λουκόφτσης Λ.  Σταυρόπουλος Π. 4, Μακρίδης Τ. 9(2) , Γιάννης Χ. 3(1), Αργυρός Α. 7 , Παπαλαζάρου Δ., Σιβένας Α. 5.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments