....

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ 21 ΠΑΙΔΙΑ – ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ 22o ΠΑΙΔΙ!

Υπάρχει μια οικογένεια στη Βρετανία η οποία μεγαλώνει 21 παιδιά και σύντομα θα προστεθεί και το 22ο. Πρόκειται, για την μεγαλύτερη οικογένεια της χώρας και πολλές φορές στο παρελθόν, είχε απασχολήσει τα βρετανικά Μέσα.

 

Λίγο καιρό αργότερα είχαν δηλώσει ότι δεν επρόκειτο να κάνουν άλλο παιδί. Παρόλα αυτά οι  Radfords πρόσφατα ανακοίνωσαν με δημοσίευση της μητέρας στο internet την νέα ευτυχή εγκυμοσύνη.

Η μητέρα ανέφερε: «Λοιπόν παιδιά, θα κάνουμε μωρό. Είμαι 15 εβδομάδων έγκυος και σύντομα θα ξέρουμε το φύλο του μωρού Αναρωτιέμαι αν θα είναι 11 από κάθε φύλο, νιώθω πως θα είναι αγόρι», είπε η ευτυχισμένη μαμά που περιμένει το μωράκι της τον ερχόμενο Απρίλιο, στην ανακοίνωσή της στο κανάλι της στο Youtube.

Δείτε ακόμα την νέα φωτογραφία του μικρού Άρτσι στην αγκαλιά του πρίγκιπα Χάρι 

 

Η μητέρα είναι μόλις 44 χρονών και ο πατέρας 48. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο τους παιδί το έκαναν όταν η μητέρα ήταν 14 χρονών. Όσο για τα παιδιά τους, είναι τα εξής: ο 30χρονος Κρις, η 25χρονη Σόφι, η 23χρονη Κλόε, ο 22χρονος Τζακ, ο 20χρονος Ντάνιελ, ο 18χρονος Λουκ, η 17χρονη Μίλι, η 16χρονη Κέιτι, ο 15χρονος Τζέιμς, η 14χρονη Ελι, η 13χρονη Ειμι, ο 12χρονος Τζος, ο 11χρονος Μαξ, η 9χρονη Τίλι, ο 7χρονος Οσκαρ, ο 6χρονος Κάσπερ, η 3χρονη Χάιλι, η 2χρονη Φίμπι,ο Αρτσι που είναι 18 μηνών και η Μπόνι Ρέι που είναι 11 μηνών.

Αυτή είναι η μητέρα με τα 21 παιδιά - Περιμένει το 22ο παιδί!

 

Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, η οικογένεια παίρνει μόνο ένα επίδομα παιδιών από το βρετανικό κράτος στο ύψος των 170 λιρών την εβδομάδα. Η οικογένειά φαίνεται πως ζει από τον φούρνο που διατηρεί ο πατέρας. Το σπίτι τους, έχει 10 δωμάτια και αγοράστηκε το 2004 έναντι 240.000 λιρών.

Η οικογένεια ξοδεύει 350 λίρες την εβδομάδα για φαγητό, ενώ αν αποφασίσουν να φάνε κάπου έξω θα χρειαστούν τουλάχιστον 150 λίρες. Αν πάλι, αποφασίσουν να πάνε διακοπές κάπου θα χρειαστούν τουλάχιστον 7 βαλίτσες.

Δείτε ακόμα το πρώτο βίντεο που δημοσίευσε με την kόρη του ο Σάββας Πούμπουρας 

Όσο για το πόσο εύκολο είναι να προσέχει τόσα παιδιά, η Sue Radford λέει: «Είναι πολύ δύσκολο να τα παρακολουθείς όλα. Έχεις μάτια και στην πλάτη για να βεβαιωθείς πως δεν έχασες κάποιο παιδί. Τα μεγαλύτερα είναι συνήθως πολύ καλά στο να βοηθούν με τα μικρότερα, μέχρι στιγμής δεν έχουμε χάσει κανένα οπότε νομίζω τα πηγαίνουμε αρκετά καλά. Δεν ξεμακραίνουν, είναι καλά παιδιά».

Αυτή είναι η μητέρα με τα 21 παιδιά - Περιμένει το 22ο παιδί!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:


 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments