....

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ (VIDEO)

Η Electrolux παρήγαγε ακόμα ένα καινοτόμο προϊόν που αναμένεται να κάνει αισθητή την παρουσία του στην αγορά. Πρόκειται για το Bio Robot Refrigerator, ένα ψυγείο που είναι εξ'ολοκλήρου καλυμμένο από gel.

Ο Ρώσος σχεδιαστής Yuriy Dimitriev έφτιαξε αυτό το ψυγείο, το οποίο ξεχώρισε στον διαγωνισμό Electrolux Design Lab competition, έναν διαγωνισμό στον οποίο συμμετέχουν συσκευές του σήμερα που επανασχεδιάζονται για να είναι πιο χρηστικές στο μέλλον.

Το πιο Μικρό και Φτηνό Gadget που θα Αυξήσει τη Ζωή της Μπαταρίας σας Κατά 80%

Αυτό είναι το Bio Robot, το ψυγείο του μέλλοντος.

Αυτό είναι το Bio Robot, το ψυγείο του μέλλοντος.

Το Bio Robot είναι μια πολύ λεπτή συσκευή καλυμμένη με πράσινο gel το οποίο έχει την ικανότητα να κρυώνει τα τρόφιμά σας. Φρούτα, λαχανικά και άλλα τρόφιμα μπαίνουν μέσα στο gel και διατηρούνται κρύα μέχρι να τα χρησιμοποιήσετε. Το ψυγείο πιάνει πολύ λίγο χώρο καθώς δεν διαθέτει ογκώδη μηχανισμό όπως τα ψυγεία του σήμερα. Έτσι το 90% της συσκευής χρησιμοποιείται για να αποθηκεύετε και να διατηρείτε φρέσκα τα τρόφιμά σας. Μπορεί να τοποθετηθεί οριζόντια, κάθετα στον τοίχο ή ακόμα και στο ταβάνι.

Φτιάξτε Μόνοι σας την πιο Οικονομική Συσκευή Θέρμανσης

 

Το ψυγείο είναι πολύ λεπτό και μπορεί να τοποθετηθεί οριζόντια ή κάθετα.

Το ψυγείο είναι πολύ λεπτό και μπορεί να τοποθετηθεί οριζόντια ή κάθετα.

Το gel δεν μυρίζει και δεν κολλάει στα χέρια, ενώ τα «bio robots» που υπάρχουν μέσα στο gel χρησιμοποιούν φωταύγεια, ένα φως που παράγεται σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Θέρμανση στον Χώρο σας με 0,10 Ευρώ την Ημέρα

Τα φρούτα, τα λαχανικά και τα τρόφιμα μπαίνουν μέσα στο gel και διατηρούνται κρύα μέχρι να τα χρειαστείτε.

Τα φρούτα, τα λαχανικά και τα τρόφιμα μπαίνουν μέσα στο gel και διατηρούνται κρύα μέχρι να τα χρειαστείτε.

Δεν είναι ακόμα βέβαιο αν το συγκεκριμένο ψυγείο θα κυκλοφορήσει στην αγορά ως έχει, αλλά ο σχεδιασμός του είναι αυτό που εντυπωσιάζει και μας δίνει μια γεύση από τα ψυγεία του μέλλοντος. Επίσης το ψυγείο δεν καταναλώνει καθόλου ενέργεια για να λειτουργήσει, συγκριτικά με τα ψυγεία του σήμερα, που χρησιμοποιούν το 8% της ενέργειας όλου του σπιτιού.

Η Νέα Τεχνολογία στο Πλυντήριο Πιάτων: Αυτό είναι το Πλυντήριο του Μέλλοντος

Το συγκεκριμένο ψυγείο θα αργήσει να κυκλοφορήσει στην αγορά ενώ η τιμή του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

 

Σχόλια - Facebook Comments