....

ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΤΟΝ ΕΔΕΣΕ ΣΕ ΔΕΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΠΕΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ

Στην αυτοδικία κατέφυγε μια παντρεμένη γυναίκα στην Ινδία, η οποία ευνούχισε έναν άνδρα που την παρενοχλούσε σεξουαλικά «για να του δώσει ένα μάθημα», όπως είπε στην αστυνομία.

To ανατριχιαστικό περιστατικό έγινε την περασμένη Τρίτη σε προάστιο του Μουμπάι. Ο 27χρονος ζητούσε τα τελευταία δύο χρόνια επίμονα «σεξουαλικές χάρες» από την κατά 20 χρόνια μεγαλύτερη γειτόνισσά του κι είχε πει μάλιστα στον άνδρα της ότι την είχε ερωτευτεί προκαλώντας ομηρικούς καυγάδες στο ζευγάρι.

Εκείνη απέκρουε τον 27χρονο και κάποια στιγμή ζήτησε τη βοήθεια δύο νεαρών από τη γειτονιά για να τον παρασύρει σ’ ένα απόμερο μέρος κοντά σε σιδηροδρομικές γραμμές, όπου τον έδεσαν σ’ ένα δέντρο και του απέκοψαν τα γεννητικά του όργανα, που τα έδωσαν σ' ενα αδέσποτο σκύλο για να τα φάει...

Στη συνέχεια η 47χρονη μητέρα δύο παιδιών μετέφερε τον 27χρονο σε νοσοκομείο, για να μην πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία.

Η 47χρονη μητέρα δύο παιδιών συνελήφθη λίγες ώρες μετά το ανατριχιαστικό περιστατικό από την αστυνομίαΗ 47χρονη μητέρα δύο παιδιών συνελήφθη λίγες ώρες μετά το ανατριχιαστικό περιστατικό από την αστυνομία

Λίγες ώρες αργότερα αστυνομικοί συνέλαβαν την ίδια και τους συνεργούς της με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας. Η γυναίκα ομολόγησε την πράξη της. Η αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα το όνομά της, επιβεβαίωσε, ωστόσο, ότι διεξάγεται έρευνα για το περιστατικό. Πηγή της αστυνομίας είπε ότι το θύμα, ονόματι Τουσάρ Πουτζάρε, «ήταν ερωτευμένος με την παντρεμένη γυναίκα και της ζητούσε σεξουαλικές χάρες. Την παρενοχλούσε μολονότι εκείνη απέρριπτε τα αιτήματά του».

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ ο 27χρονος υπεβλήθη σε επέμβαση και τώρα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, αλλά η οικογένειά του έχει πάθει σοκ.

Ένα ανάλογο περιστατικό είχε καταγραφεί το 2017 στο νότιο κρατίδιο Κεράλα όταν μια άλλη γυναίκα απέκοψε το μόριο του άνδρα που επιχείρησε να τη βιάσει μέσα στο σπίτι της.

Η σεξουαλική βία είναι τεράστιο πρόβλημα στην Ινδία, όπου καθημερινά καταγράφονται πάνω από εκατό βιασμοί, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία.


 
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments