....

ΤΟ CONCEPT 370Z NISMO ROADSTER ΠΑΡΟΥΣΊΑΣΕ Η NISSAN

Διαθέτει πιο «επιθετικό» προφυλακτήρα και σπορ εσωτερικό

Την έκθεση του Σικάγο επέλεξε η Nissan για να μας αποκαλύψει το πρωτότυπο 370Z NISMO Roadster. Αισθητικά ξεχωρίζει μέσω του πιο «επιθετικού» εμπρόσθιου προφυλακτήρα, των ανασχεδιασμένων πλευρικών μαρσπιέ και της πίσω ανθρακονημάτινης αεροτομής. Το concept έχει ακόμα φώτα ημέρας LED, κόκκινες «πινελιές» και τροχούς 19 ιντσών με ελαστικά Bridgestone Potenza S001.


Η σπορ διάθεση συνεχίζεται και στο εσωτερικό, όπου ξεχωρίζουν τα δίχρωμα μπάκετ της Recaro, οι κόκκινες ραφές και το επενδυμένο με Alcantara τιμόνι. Επιπλέον highlights αποτελούν τα τροποποιημένα όργανα, το ηχοσύστημα της Bose και το σύστημα infotainment με 7άρα οθόνη.

Κάτω από το καπό υπάρχει ένα V6 σύνολο 3,7 λίτρων, το οποίο έχει ισχύ 355 ίππων και ροπή 373 Nm. Συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, το οποίο έχει τεχνολογία Downshift Rev Matching που κρατάει ψηλά τις στροφές κατά το κατέβασμα της ταχύτητας, ενώ προσφέρεται και χειροκίνητη λειτουργία.

Το πρωτότυπο 370Z NISMO Roadster εξοπλίζεται ακόμα με μπάρα θόλων, φρένα επιδόσεων, πίσω διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, σπορ ανάρτηση και μεγαλύτερες αντιστρεπτικές δοκούς. Με βάση τις αντιδράσεις του κοινού, τέλος, η Nissan θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει ή όχι στην παραγωγή του εν λόγω μοντέλου.

Πηγή: autotriti.gr

Σχόλια - Facebook Comments