......

Δ. ΤΣΟΒΟΛΑΣ: ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΥΚΩΣΕΙ ΤΑ ΜΜΕ ΜΕ 20 ΕΚΑΤ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ (VIDEO)

«Καταρρακώνεται ο νομικός μας πολιτισμός, παραβιάζονται θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Οι άνθρωποι δεν παίζονται με την αλαζονεία τους» ανέφερε ο συνήγορος του Δ. Παπαγγελόπουλου

Σφοδρή επίθεση στην πλειοψηφία της Προανακριτικής Επιτροπής εξαπέλυσε ο συνήγορος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, Δημήτρης Τσοβόλας, κατηγορώντας την για αλαζονεία και παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

«Αυτό που έζησα σήμερα (σ.σ. χθες) στην επιτροπή, μου θυμίζει ότι 1989 αλλά 1960. Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ούτε από νομιμότητα ούτε από τίποτα. Λειτουργούν με αυθαιρεσία και αλαζονεία. Καταπατούν τα δικαιώματα του κάθε Παπαγγελόπουλου και δεν εφαρμόζουν την ευρωπαϊκή σύμβαση για τα ανθρώπινα δικαιώματα» τόνισε ο Δ. Τσοβόλας μιλώντας στο Kontra Channel.

Όπως σημείωσε, κατηγορούν τον Δ. Παπαγγελόπουλο ως ηθικό αυτουργό, χωρίς να αναφέρεται φυσικός αυτουργός. «Του έδωσαν δικογραφία 200.000 σελίδων και τον καλούν μέσα σε δέκα μέρες να δώσει εξηγήσεις. Θέλουν να κλείσουν την υπόθεση, δεν τους ενδιαφέρει η ακυρότητα της διαδικασίας. Αυτή η διαδικασία όταν πάει σε δικαστικά συμβούλια μετά την ολομέλεια δεν υπάρχει περίπτωση να μην ακυρωθεί.

Δεν τους ενδιαφέρει αυτό, τους ενδιαφέρει να πουν ότι “εμείς παραπέμψαμε, από εκεί και πέρα η δικαιοσύνη φταίει”. Η δικαιοσύνη που θα εφαρμόσει το νόμο. Είναι τραγικά πράγματα, δεν περίμενα από νέους πολιτικούς να είναι χειρότεροι από τους παλιούς» τόνισε ο Δ. Τσοβόλας.

«Είναι αστεία πράγματα. Καταρρακώνεται ο νομικός μας πολιτισμός, παραβιάζονται θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Οι άνθρωποι δεν παίζονται με την αλαζονεία τους. Επειδή έχουν μαζί τους τα γνωστά ΜΜΕ που τα μπούκωσαν με 20 εκατ. ευρώ, νομίζουν ότι θα μπορούν να κάνουν οτιδήποτε και να ξεγελάνε τον κόσμο κάθε μέρα» τόνισε ο συνήγορος του Δ.  Παπαγγελόπουλου.

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments