....

ΔΕΙΠΝΟ ΗΓΕΤΩΝ – ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ Ο ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο “ΟΥΤΣΕΚΑΣ” ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Για άλλη μια φορά οι «γελοιότητες» του πρωθυπουργού, εξελίσσονται σε τραγωδίες με απρόβλεπτες συνέπειες ακόμα και για τα εθνικά συμφέροντα.

 

Είχαμε προειδοποιήσει ότι η έμπνευση Μητσοτάκη να παραθέσει άτυπο δείπνο στο οποίο θα παρευρίσκετο και ο ανθέλληνας Κοσοβάρος ψευδοπρωθυπουργός,ήταν τουλάχιστον αστεία, αν όχι επικίνδυνη.

Δυστυχώς, δικαιωθήκαμε. Το δείπνο εξελίχθηκε σε αρένα, καθώς ο Σκοπιανός πρωθυπουργός «εξερράγη» στην θέα του Κούρτι. Ενεπλάκη μάλιστα όπως ήταν επόμενο, και ο Σέρβος πρόεδρος Βούτσιτς.

Αυτό που ακολούθησε ήταν πρωτοφανές, καθώς οι εκφράσεις και οι ύβρεις παρέπεμπαν σε γήπεδο και όχι σε επίσημο δείπνο ηγετών, όπως αποκαλύπτει το ieidiseis.

Αιτία της σύραξης ήταν η επίσκεψη του Κούρτι στο Τέτοβο των Σκοπίων όπου κατοικούν αλβανόφωνοι, πριν από μια βδομάδα, όπου κυριάρχησαν οι Αλβανικές σημαίες καθώς και σημαίες με τον χάρτη της μεγάλης Αλβανίας και του UCK!

Ο Κούρτι με τον χάρτη της μεγάλης Αλβανίας

Να υπενθυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος χάρτης, θέλει τον διαμελισμό της Ελλάδας καθώς εμφανίζει την Κέρκυρα και μέρος της Ηπείρου, ως αλβανικά εδάφη! Γεγονός που φυσικά δεν ενοχλεί τον Μητσοτάκη, καθώς πιστεύει πως είναι επιτετραμμένος της οθωμανικής αυτοκρατορίας και όχι Έλληνας πρωθυπουργός…

 

Αυτό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από την κυβέρνηση των Σκοπίων αλλά και του Προέδρου της χώρας, ενώ την αντίδραση του εξέφρασε και ο Σέρβος Πρόεδρος.

Πάντως η ένταση του καβγά ήταν τόσο μεγάλη που προκάλεσε έκπληξη στους παραβρισκόμενους στο Μαξίμου, ενώ οι εκφράσεις που ακούστηκαν μόνο σε γήπεδο λέγονται.

Για τον λόγο αυτό στο τραπέζι του δείπνου Κοβάτσεφσκι και Κούρτι έκατσαν διαγώνια στις άκρες του τραπεζιού για να μην υπάρξουν ακόμα χειρότερες εξελίξεις, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ieidiseis…

Φυσικά, τον Μητσοτάκη τον ενδιέφεραν μόνο οι μπίζνες με τον Ζελένσκι, ο οποίος φαίνεται πως έχει εξελιχθεί σε ευεργέτη πολλών δυτικών πολιτικών…

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments