....

"ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ TON KΟΣΜΟ" ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ [VIDEO]

Δεν κάναμε καμιά φιέστα", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αθηναίων. Τι ανέφερε για το συνωστισμό που προκλήθηκε κατά το άνοιγμα της νέας πλατείας Ομονοίας, εν μέσω κορονοϊού.

 

Μέσω ενός βίντεο που κοινοποίησε στο Facebook και όπου εμφανίζεται ο ίδιος, ο Δήμαρχος Αθηνών, Κώστας Μπακογιάννης απάντησε στα σχόλια που κάνουν τον γύρω του Διαδικτύου τις τελευταίες ώρες σχετικά με τον συνωστισμό που προκλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης κατά το άνοιγμα της νέας πλατείας στην Ομόνοια, εν μέσω του κορονοϊού.

Στο βίντεο που συνόδευε η λεζάντα "Τα άκουσα κανονικά. Και όταν τα ακούς, δεν κρύβεσαι, συζητάς και παραδέχεσαι το λάθος", ο Κώστας Μπακογιάννης εξηγεί, μεταξύ άλλων, τι ακριβώς έγινε, τονίζοντας ότι δεν έγιναν εγκαίνια και πως ο ίδιος έμεινε εκεί για λίγα λεπτά.

 

"Καλημέρα. Από χθες το βράδυ, διαβάζω και ακούω πολλά εύλογα και δικαιολογημένα σχόλια για το άνοιγμα της Ομόνοιας και σκέφτομαι τι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει διαφορετικά .

Να πούμε λίγο τι έγινε. Προφανώς δεν έγιναν εγκαίνια. Προφανώς δεν έγινε καμία φιέστα. Δεν κάναμε ομιλίες, δεν κάναμε δηλώσεις. Εγώ ο ίδιος ήρθα για λίγα λεπτά, ίσα ίσα για να δω το συντριβάνι να ανοίγει. Και η Δημοτική Αστυνομία ήταν εδώ. Μάλιστα με μεγάφωνα ζητούσε από τον κόσμο να κρατήσει τις αποστάσεις. 

Έχοντας πει όλα αυτά, κάναμε λάθος, θα πω ότι κάναμε ένα πολύ μεγάλο λάθος, γιατί δεν προβλέψαμε ότι όταν ανοίγει η νέα Ομόνοια, όταν περνάνε χιλιάδες Αθηναίοι κάθε μέρα, είναι λογικό να μαζευτεί αυθόρμητα πολύς κόσμος".

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments