....

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ

Με ενθουσιαμό υποδέχτηκε η τοπική κοινωνία το άκουσμα της είδησης ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία

Κολύμβησης επέλεξε την Αριδαία και το σύγχρονο κολυμβητήριο της για να πραγματοποιηθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σύγχρονης κολύμβησης.

Το ταλαιπωρημένο κολυμβητήριο έχει υποστεί αρκετές ζημιές από τα αλλεπάλληλα εγκαίνια  που έχουν γίνει κατά καιρούς και έτσι οι τοπικές αρχές σπεύδουν για να κάνουν τις απαραίτητες διορθώσεις έτσι ώστε να ξεκινήσει νέα σειρά εγκαινίων.

Αρχικά θα γίνουν εγκαίνια από τους νυν και πρώην βουλευτές του Νομού Πέλλας όλων των κομμάτων. Στη συνέχεια εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν από όλους τους πρώην Νομάρχες και νυν Αντιπεριφερειάρχες και θα ακολουθήσουν πρώην Δήμαρχοι, και όλοι οι Τοπικοί Άρχοντες.

Η ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα, γεμάτη με νερό στους 36C θα υποδεχτεί τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης κολύμβησης και όχι μόνο καθώς το μέγεθος της πισίνας προσφέρεται και για την μετατροπή του σε θαλάσιο πάρκο. Έτσι κατά καιρούς θα φιλοξενούνται φάλαινες, καρχαρίες, δελφίνια και άλλα θαλάσια κοίτη που θα διασκεδάζουν το κοινό και τους μικρούς φίλους.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σύγχρονης κολύμβησης θα διεξαθχεί 30-31 Φεβρουαρίου του 2015 και αμέσως μετά η πισίνα του κλειστού κολυμβητηρίου θα μετατραπεί σε παγοδρόμιο με ειδικό σύστημα ψύξης που έχει προσαρμοστεί με υπόγειες σωληνώσεις που θα μεταφέρουν κρύο από το κλειστό γήπεδο Μπάσκετ (ΔΑΚΑ).

Οι προπώληση των εισητηρίων έχει ήδη ξεκινήσει και η ζήτηση είναι μεγάλη, μιας και πρώτη φορά διοργανώνεται κάτι τέτοιο στην Αριδαία. Νέοι, νέες και ιδιαίτερα τα μπακούρια διψάνε για να δούνε καλλίγραμμα κορμιά να χορεύουν στο ρυθμό της κλασσικής μουσικής κάτω από το ζεστό νερό του Αλμωπαίου ποταμού με το οποίο θα γεμίζει η πισίνα.

Τέλος, η διοργάνωση αυτή αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να διαφημιστεί η Αλμωπία ως τουριστικός προορισμός σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου.

 

http://www.myridea.gr

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments