....

« ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ» ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ;

Καθηγητής Αντώνης Φώσκολος : “ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ. Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ”.

 

01510

Καθηγητής Αντώνης Φώσκολος : “ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ. Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ”.

Συνέντευξη στον Πάρις Καρβουνόπουλος

Militaire News

Η παραπάνω δήλωση του Καθηγητή, μας θυμίζει τι προηγήθηκε στην διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, και πως ακολούθως εργαλειοποιήθηκε το δημιουργικό χάος..

Ο Αντώνης Φώσκολος είναι ομότιμος καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης και ομότιμος ερευνητής της Γεωλογικής Υπηρεσίας του Καναδά. Μετά των σπουδών του στο Πανεπιστήμιο του Μπέρκλεϊ προσελήφθη στο Ινστιτούτο της Ιζηματογενούς Γεωλογίας και Πετρελαίου του Καναδά με στόχο την έρευνα υδρογονανθράκων στην Κεντρική Αλμπέρτα, στην θαλάσσια περιοχή του Beaufort MacΚenzie, στις εκβολές του ποταμού MacKenzie και στα πολικά νησιά του Καναδά.

Το 1986 εξελέγην καθηγητής στο τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης, αλλά παραμένει έως σήμερα ομότιμος επιστημονικός ερευνητής του Ινστιτούτου. Δίδαξε “Ανόργανη και Οργανική Γεωχημεία και Οργανική Πετρογραφία των Ιζηματογενών Πετρωμάτων”.

Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος ακαδημαϊκών θεμάτων του Πολυτεχνείου Κρήτης, πρόεδρος του τμήματος Μηχανικών Ορυκτών Πόρων και σύμβουλος για ενεργειακά θέματα του ΟΗΕ.

Έχει 84 δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά με Citation Index of 338, 47 ανακοινώσεις σε διεθνή συνέδρια σε Ευρώπη και Αμερική και 14 τεχνικές εκθέσεις για λογαριασμό των ΔΕΠ-ΕΚΥ, ΔΕΗ, ΙΓΜΕ και ΟΗΕ.

Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα κάποιοι αξιόλογοι άνθρωποι που δεν έχουν “φαγωθεί” από την καθεστωτική λαίλαπα και τις ατζέντες της.. Και αυτοί οι άνθρωποι που έχουν σπουδαίο λόγο, βγαίνουν και μιλάνε αληθινά προβληματίζοντας τους νοήμονες ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν χειραγωγηθεί από τα δωσίλογα ΜΜΕ και τους βρώμικους δημοσιογράφους αυτών…

Και είναι καλό να διαδίδονται τέτοιες προσπάθειες αφύπνισης αλλά και ταρακουνήματος αν προτιμάτε του κόσμου.. Να διαδίδονται όσο περισσότερο γίνεται μήπως και προλάβουμε να σώσουμε κάποιους.. Είναι ακριβώς όπως δημιούργησαν την ιατρική χούντα του κόβιντ.. Άρχισαν σιγά σιγά, μετά επιτάχυναν, έσπειραν τρόμο και στο τέλος μας κλείδωσαν και εμβολίασαν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της ανθρωπότητας…

Αυτό κάνουν τώρα και με την κλιματική αλλαγή.. Βρισκόμαστε στο στάδιο όπου μας το φέρνουν σιγά σιγά και αρχίζουν όλοι να το αναφέρουν.. Επομένως περιμένουμε την επόμενη κίνηση που θα είναι ο τρόμος, πριν έρθει η τελική με το σφίξιμο των λουριών… Αυτά προς γνώσιν και συμμόρφωση.. Και όπως τονίσαμε πρέπει να διαδίδονται αυτά… ΠΑΝΤΟΎ!!!!

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments