....

ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ

Σ/Κ 6 και 7 Δεκεμβρίου 2014 ( ώρα έναρξης 10.30 π.μ. στην Πλατεία και 11.00 π.μ. στο βουνό)


3η δεντροφύτευση στο Μανιάκι από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχειριση ( Κοιν. Σ. Επ)
Οικοχωριό Το Αγνάντι της λίμνης Βεγορίτιδας

Στις 6 και 7 Δεκεμβρίου στο βουνό του Προφ. Ηλία στο χωριό Μανιάκι θα πραγματοποιηθεί η 3η δενδροφύτευση.

Τρία χρόνια ύπαρξης και δύο χρόνια από τη δημιουργία της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ του Αγναντιού της λίμνης Βεγορίτιδας και προχωράμε ακάθεκτοι με την τρίτη δενδροφύτευση στο βουνό του Προφήτη Ηλία πάνω από το Μανιάκι, για την επέκταση του βρώσιμου δάσους που ξεκινήσαμε να δημιουργούμε τον Δεκέμβρη του 2012 με τη συνεργασία μας με την Έλενα Συμεωνίδου και τον Παναγιώτη Μανίκη.

Σας περιμένουμε λοιπόν το Σαββατοκύριακο 6 με 7 Δεκέμβρη, 2014 στο Μανιάκι να φυτέψουμε δέντρα, να μιλήσουμε για ολα αυτά που καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε αλλά και για όσα έπονται.

Θα χαρούμε πολύ να φέρετε τα παιδιά σας, γιατί μόνο με την δύναμη της εμπιστοσύνης μέσα από την συλλογική δράση μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν παράδεισο στη γη. ένα δηλαδή βρώσιμο δάσος....σε γη προστατευμένη από χημικά .... δεν θα ηρεμήσουμε αν δεν δούμε να μεγαλώνει το δάσος κάτω από τα μάτια μας, έτσι ακριβώς όπως μεγαλώνουν τα παιδιά μας.

Η φυσική καλλιέργεια και η μόνιμη-διαρκείς καλλιέργεια είναι τα μυστικά που μας θρέφουν. Μαζί μας θα έχουμε την Έλενα Συμεωνίδου, σύμβουλος και σχεδιάστρια διαρκούς καλλιέργειας. Με μεγάλη χαρά περιμένουμε τα σχολεία και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να συμβάλλουν με την εθελοντική τους δράση.

Μετά την δενδροφύτευση ακολουθεί η περίφημη φασολάδα Μανιακίου.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments