....

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ 2021 ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΈΔΕΣΣΑΣ (ΩΔΕς)

Συνεχίζουμε!

Στο Δημοτικό Ωδείο Έδεσσας, προσπαθώντας να στηρίξουμε μαθητές και γονείς σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε όλοι, μετά τα δωρεάν δίδακτρα για το τρίμηνο Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου, ανακοινώνουμε έκπτωση 50%  στα δίδακτρα  για τους μήνες Φλεβάρη και Μάρτη. Μαθητές και καθηγητές άπαντες παρόντες, συνεχίζουν να θέτουν νέους στόχους, ενώ παράλληλα, όλοι διαθέτουν το μουσικό όργανο που χρειάζονται για την προσωπική τους μελέτη μέσω της “δανειστικής οργανοθήκης” του ΩΔΕς.
Δεν σταματάμε όμως εκεί, τα διαδικτυακά μας σεμινάρια, μας ταξίδεψαν μέχρι την άκρη της Ευρώπης. Οι συμμετοχές από Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κύθηρα, Ρόδο αλλά και από την ομογένεια του Λονδίνου, μας δίνουν δύναμη αλλά και υποχρέωση να συνεχίσουμε. Σύντομα θα ανακοινωθούν τα νέα μας σεμινάρια, συνεχίζοντας τον προγραμματισμένο κύκλο διαδικτυακών σεμιναρίων.https://4.bp.blogspot.com/-SqHSbaIp7fI/WotVPUNEAJI/AAAAAAAAnQI/M81ABubcMxMCA83RNht9vExekuBb2FyHQCLcBGAs/s1600/SVOURAS%2BANIMATE.gif
Παράλληλα, οι εγγραφές συνεχίζονται και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει. Η ζωή χρειάζεται την Μουσική Παιδεία. Εμείς, στο Δημοτικό Ωδείο Έδεσσας προσπαθούμε να την προσφέρουμε με μαθήματα, παρουσιάσεις, σεμινάρια και εκδηλώσεις.
Μείνετε συντονισμένοι για το νέο μας πρόγραμμα “work in progress, under construction”

 

Σχόλια - Facebook Comments