....

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΕ Ο Χ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Γ. ΜΟΥΖΑΛΑ

Διαχώρησε τη θέση του από την επίσημη θέση του κόμματός του ο βουλευτής του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης, σε ό,τι αφορά το ζήτημα που έχει ανακύψει με τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, που σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στην ΠΓΔΜ ως “Μακεδονία”.

Το πρωί σε επίσημο σχόλιό του το Ποτάμι ανέφερε ότι «...υπάρχουν πολλοί λόγοι να παραιτηθεί ένας υπουργός, αλλά τα σαρδάμ δεν περιλαμβάνονται σ΄ αυτούς. Εθνοκάπηλοι συμμαζευτείτε. Η χώρα έχει τραγικά προβλήματα... Μην καταπίνουμε την κάμηλο και διυλίζουμε τον κώνωπα».

Λίγο αργότερα, ωστόσο, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο βουλευτής του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης είπε χαρακτηριστικά: «Ένα τόσο σοβαρό ατόπημα μπορεί να λυθεί με την παραίτηση και τη συγγνώμη του υπουργού, αυτό που δεν λύνεται με τίποτα είναι η ανικανότητα της κυβέρνησης».

Από το Ποτάμι σχολίασαν ότι «... εκφράζεται από τα όργανά του και προφανώς μας χωρίζει άβυσσος από τις δηλώσεις Καμμένου». Ο Χάρης Θεοχάρης ανταπάντησε με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα όπου παραθέτει την ακριβή αναφορά του: «Tο λεκτικό ατόπημα του κ. Μουζάλα είναι απλώς ένας ακόμα λόγος που θα έπρεπε να τον οδηγήσει στην παραίτηση. Διπλωματικά σαρδάμ δεν υφίστανται».

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments