....

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

 
 

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ: ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

Η εξαθλίωση του δημόσιου συστήματος υγείας από τη σημερινή κυβέρνηση δεν έχει προηγούμενο. Είναι γεγονός πως αυτή η κυβέρνηση, αυτό το υπουργείο υγείας, δεν νοιάζεται καθόλου για την υγεία του κόσμου.

Αυτό απορρέει τόσο από τις συνεχείς διαμαρτυρίες των ιατρών, νοσηλευτών κλπ. (μέσα από ανακοινώσεις) αλλά και από το γεγονός ότι πλέον δεν υπάρχει το κατάλληλο προσωπικό ακόμη και για το τμήμα των Επειγόντων περιστατικών. Πράγμα που σημαίνει ότι αν συμβεί κάποιο ατύχημα, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Δεν θα μπορεί να αντιμετωπιστεί με το υπάρχον μηδαμινό προσωπικό.

Και αυτό γιατί οι έξυπνοι μάνατζερς έχουν κάνει «μπαλάκι» γιατρούς και λοιπό προσωπικό μεταξύ των δυο νοσοκομείων του Νομού. Να σπουδάζει κάποιος τόσα χρόνια για να είναι έρμαιο των εξυπνάκηδων! Κοινώς όπου υπάρχει τρύπα να βουλώνεται!

Οι παλινωδίες τους δεν έχουν τελειωμό. Πραγματικά κι αν δεν καταλαβαίνουμε τι ακριβώς συμβαίνει είμαστε βαθιά νυχτωμένοι.

Το συνδικαλιστικό όργανο των ιατρών των νοσοκομείων του Νομού καλεί σε κινητοποίηση αυτήν την Παρασκευή, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν.

Το ζήτημα είναι να μην χρειαστεί να νοσηλευτούμε αλλά αν χρειαστεί θα αντιμετωπίσουμε πραγματικά πολύ δύσκολες «πολεμικές» καταστάσεις. Γιατί ο πόλεμος είναι εδώ: θέλουν απλά να διαλύσουν ό,τι έχει απομείνει από το δημόσιο σύστημα υγείας. Εμείς τι κάνουμε;

 
2023-01-10

https://www.tastv.gr/sites/default/files/images/2023-01-10_201904.jpg

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments