....

ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΑΞΗ.

 

Όταν ο ιδιοκτήτης του μοναδικού πρακτορείου διανομής τύπου, ο οποίος τυχαίνει να είναι και ιδιοκτήτης 7 εντύπων, 2 ραδιοφωνικών σταθμών και ενός (προς ώρας) τηλεοπτικού σταθμού, ενοχλείται από τον έλεγχο της επιτροπής ανταγωνισμού, κανένα πρόβλημα. Αλλάζουμε την επιτροπή ανταγωνισμού. Για να τον εξευμενίσουμε και να συνεχίσουμε να έχουμε τη στήριξή του, επιδοτούμε και «όλα» τα πρακτορεία διανομής τύπου, δηλαδή το φίλο επιχειρηματία και χορηγό μας.

Για να μην παραπονεθούν όμως οι υπόλοιποι φίλοι επιχειρηματίες που διαθέτουν μέσα ενημέρωσης, φέρνουμε μια τροπολογία στη βουλή για επιχορήγησηΜΜΕ, ακόμη και αν οφείλουνδεδουλευμένα σε εργαζόμενους.

Επειδή όμως έχουμε και άλλους φίλους με δεσμευμένους τραπεζικούς λογαριασμούς, που όμως «διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους» ότι το σκάνδαλο Novartis είναι σκευωρία, ρυθμίζουμε νομοθετικά την επιστροφή 1,2 δις.σε πρόσωπα τα οποία ελέγχονται για υποθέσεις ξεπλύματος «μαύρου»χρήματος. Άλλωστε το χρήμα είναι χρήμα, ανεξαρτήτου χρώματος.

Φυσικά και οι τραπεζίτες είναι φίλοι μας.Για αυτό φροντίζουμε να έχουν ασυλία, ώστε να μην κινδυνεύουν όταν δίνουν (έδωσαν) «θαλασσοδάνεια» σε πολιτικά κόμματα, ή εκδοτικούς οργανισμούς με εγγυήσεις αέρα κοπανιστό. Βεβαίως μπορεί να είναι αδίκημα απιστίαςκαι να διωχθεί ποινικά, αρκεί οι τραπεζίτες νακαταγγείλουν τον εαυτότους!

Το κράτος το θέλουμε «επιτελικό», δεν μπορεί να ασχολείται μεζητήματα όπως η είσπραξη οφειλών προς ασφαλιστικά ταμεία.Έτσι, πωλούμε τα χρέη των πολιτών προς το κράτος στους ειδικούς.Δηλαδή, τα διεθνώς αναγνωρισμένα κερδοσκοπικά funds (και αυτοί φίλοι μας).

Με το ίδιο σκεπτικό, του «επιτελικού» κράτους, παραχωρούμε αρχαιολογικούς χώρους επ’αόριστονσε φίλους μας επενδυτές όπως η lamdadevelopment και μάλισταμε πράξηνομοθετικούπεριεχομένου!

Οι φίλοι μας είναι πολλοί και θα μας βοηθήσουν να ξεφορτωθούμε χρονοβόρες και δαπανηρές υπηρεσίες όπως οι έλεγχοι ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων. Επίσης θα μας απαλλάξουν από άχρηστες επιχειρήσεις όπως τα ΕΛΠΕ και η ΔΕΗ.

Όλα αυτά όμως ωχριούν μπροστά στο αίσθημα ασφάλειας το οποίο έχει εμπεδωθεί ήδη, στη συνείδηση του μέσου πολίτη.Αρκεί να μην διασκεδάζει στο γκάζι, να μην κάνει γιόγκα σε πάρκα, να μην βλέπει ακατάλληλεςταινίες και φυσικά να μην περπατά στα Εξάρχεια χωρίς την άδεια της αστυνομίας.

ΒΡΑΝΤΖΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Κτηνίατρος

Πρ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments