....

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΦΙΛΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΡΟΝΤΖΟΥ

«ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΦΙΛΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΡΟΝΤΖΟΥ»

Στις 19 Μαρτίου 2022 συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο του Βαγγέλη Βρόντζου, που συντάραξε την τοπική κοινωνία μας. Ο Βαγγέλης στη σύντομη ζωή του δίδαξε σε όλους μας την πραγματική έννοια των λέξεων σθένος και θέληση και με το παράδειγμά του μας ενέπνευσε να πιστέψουμε, ότι στη ζωή δεν υπάρχουν εμπόδια.
Όλο αυτόν τον καιρό το πλατύ χαμόγελο, που είχε ο Βαγγέλης, όταν την Κυριακή, 11-03-2018, κινούμενος με το αναπηρικό αμαξίδιό του, ήταν ένας από τους 19.000 περίπου, μαραθωνοδρόμους, οι οποίοι έτρεξαν από τον Μαραθώνα έως το Καλλιμάρμαρο, στο πλαίσιο του 36ου Μαραθωνίου Αθήνας, όχι απλά δεν έσβησε από τη μνήμη μας, αλλά αντίθετα δυνάμωσε και μας υπενθυμίζει καθημερινά την δύναμη ψυχής, που είχε ο Βαγγέλης. 
Με αφορμή, λοιπόν, το ετήσιο μνημόσυνό του, που θα τελεσθεί στις 19 Μαρτίου 2022 και ώρα 10:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών, αποφασίσθηκε να διεξαχθεί την ίδια ημέρα, 19-03-2022, και ώρα 11:30 π.μ., σύντομος ποδοσφαιρικός αγώνας στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών, μεταξύ του συνδέσμου Φίλων Liverpool Θεσσαλονίκης, του οποίου ο Βαγγέλης ήταν επίτιμο μέλος, της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών, της οποίας επίσης ο Βαγγέλης υπήρξε μέλος, και της κοινής ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγορικών Συλλόγων Γιαννιτσών και Έδεσσας, «Pellalaw United».
 Για την παρακολούθηση του αγώνα θα υπάρχει εισιτήριο με το συμβολικό αντίτιμο των 5 ευρώ και το ποσό, που θα συγκεντρωθεί, θα διατεθεί προς ενίσχυση του Συλλόγου Παραπληγικών – Κινητικά Αναπήρων και Ατόμων με Αναπηρία Ν. Πέλλας.
Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι ο Δήμος Πέλλας, ο Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών και ο Δικηγορικός Σύλλογος Έδεσσας με την κοινή τους ποδοσφαιρική ομάδα «Pellalaw United», η Ομάδα  Μαραθωνίου Γιαννιτσών – Ο.Μ.Γ, ο Σύλλογος Παραπληγικών – Κινητικά Αναπήρων και Ατόμων με Αναπηρία Ν. Πέλλας, ο Σύλλογος Φίλων Liverpool Θεσσαλονίκης και το Α.Σ. Γιαννιτσά.
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών καλεί όλους τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν μαζικά στην εκδήλωση, να στηρίξουν τον φιλανθρωπικό αυτό σκοπό και κυρίως να τιμήσουν τη μνήμη του μικρού Βαγγέλη.   

 

https://www.tastv.gr/sites/default/files/images/2022-03-14_213524.jpg



 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments